м50б20 с обикновенна газова?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
64 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Skip_209
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ti
- Мечтае да кара: лястовица с рамка
м50б20 с обикновенна газова?
Може ли на М50б20 да се нахака обикновенна газова уредба,а не газов инжекцион?
Интересува ме къде ще се сложи плочката,дали няма да гърми много и да кажем колко кихалки ще трябват?
За колегите АНТИ газ - да кажа от сега не ми трябват вашите хранилки,решил съм така да си троша двигателя.
На отзовалите се мерси предварително
Интересува ме къде ще се сложи плочката,дали няма да гърми много и да кажем колко кихалки ще трябват?
За колегите АНТИ газ - да кажа от сега не ми трябват вашите хранилки,решил съм така да си троша двигателя.
На отзовалите се мерси предварително

www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
- BMWPetio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Съветски зърнокомбайн
- Мечтае да кара: ///М3 E36
- Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....
Re: м50б20 с обикновенна газова?
колега до колкото знам на този мотор за който говориш няма как да стане обикновенна газова уредба. На този мотор само газова с газов инжекцион.
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Понеже колекторите ти смукателните са пластмасови, а цената им не е от най ефтините.Сам си прецени иначе може, виждал съм как са се пръснали колекторите на друга марка автомобили и гледката е отчайваща.Понеже всичко се е разхвърчало каде под двигателя каде около него.

- Skip_209
- младши ентусиаст
-
така като гледам около 40 лв са втора ръка,а б20 с лопата да ринеш на части.
някой да е виждал поне такъв колектор гръмнал?
някой да е виждал поне такъв колектор гръмнал?
www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
- joreto_88
- младши ентусиаст
-
- Кара: '01 E46 318Ci
Става... и на 6-те тръби на колектора се монтират кихалки, с цел да не се пръсне, ако гръмне. При правилни настройки на газовата не би трябвало да гърми, но майстори малко
Някъде бях виждал снимка. Гледката е грозна, но пък се возиш евтино. Инжекциона е 1600лв, обикновенната газова 600лв. Всеки си прави сметката сам.

Последна промяна joreto_88 на 19 Окт 2010, 0:12, променена общо 2 пъти
- dark0
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320ci 170 к.с.
- Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !
да колега
един приятел си сложи обикновенна газ на уникално наточеното бмв и няколко дни след като сложи обикновенната газ, вместо да тунингова оше нещо по колата, ходи да си купува колектор и там другите джиджавки дето се прецакаха и гледката не беше изобщо хубава, хем ходи при изявен майстор, който му даде съвет да не слага обикновенна газ и му каза, че ако гръмнат няма да му прави колата после
по-добре се прежали и дай 1000 лв и да ти е спокойно, отколкото да ти гърми и пърди
п.с. сега на много места дават ГИ и на лизинг, ако нямаш парите кеш

един приятел си сложи обикновенна газ на уникално наточеното бмв и няколко дни след като сложи обикновенната газ, вместо да тунингова оше нещо по колата, ходи да си купува колектор и там другите джиджавки дето се прецакаха и гледката не беше изобщо хубава, хем ходи при изявен майстор, който му даде съвет да не слага обикновенна газ и му каза, че ако гръмнат няма да му прави колата после

по-добре се прежали и дай 1000 лв и да ти е спокойно, отколкото да ти гърми и пърди

п.с. сега на много места дават ГИ и на лизинг, ако нямаш парите кеш

- Skip_209
- младши ентусиаст
-
карах кола с инжекцион,верно фиат беше,ама това е много тъпо нещо.
па и ако ви покажа снимка на колата
па и ако ви покажа снимка на колата

www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
не съм фен на газовите, но става без проблем ако се изпълн както трябва АУГ
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
...
Последна промяна Александър Георгиев на 18 Дек 2012, 1:27, променена общо 1 път
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Всичко може, колега. Въпроса е дали е удачно. А в този случаи не е. Дай малко повечко пари за инжекцион, за да си спокоен и да можеш да разчиташ на колата си. Аз съм с м50б20 с Landi Renzo, така купих колата, и си работи идеално. Ти си преценяваш вече, но тук важи в пълна сила всеобщата приказка - евтиното излиза скъпо
Просто кадърни газаджии общо взето са рядкост май
и от това иде целия проблем в повечето случаи, а не от качеството на продукта. Хора със скъпи и качествени инжекциони имат проблеми... но така е, България...
ПП: Газовия излиза към 1000лв, че гледам един колега е писал 1600, та това ще е някакъв бая скъп. Колегата ако прочете мнението ми, нека каже поне каква марка е въпросното чудо, просто за ориентация и съпоставка
Успех!

ПП: Газовия излиза към 1000лв, че гледам един колега е писал 1600, та това ще е някакъв бая скъп. Колегата ако прочете мнението ми, нека каже поне каква марка е въпросното чудо, просто за ориентация и съпоставка

Успех!
- shopaza
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 Touring E34 M50B25
Само дето газовата инжекция си избива по бързо прите и има по малко главоболия.Аз съм с М52Б20 с газова инжекция и съм страшно доволен Е да дадох 1400 лева ама си ги избивам с навъртването на километри 

- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Е как 1400лв ги избива по-бързо от 600? Аз също съм ЗА газовия инжекцион,ама дай да не пишем глупости. Незнам каква е колата на колегата,ако е за 2500 какъв инжекцион? Тя е взета за доубиване,инжекциона ще е скъпа и ненужна инвестиция,да не говорим че е най-важно колко километра върти,от там почва всичко.
- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- tubisa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м3 на газ
- Мечтае да кара: много махагон с задно
Аз съм с обикновена газова ама на м43 и са ми метални колекторите.Да ти кажа при мен гърми само когато не обърна правилно газ/бензин при самото гърмене ми излизаше един маркуч който е под колекторите (незнам за какво е ) ама при топал двигател прудно се барка там и за това си направих една тапа след дебитомера и тя си фарчи и я слагам по лесно.Един познат със шестак като твоя беше си правил нещо по колекторите против детонациите.Моят съвет е инжекцията 

Продавам си компакта http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Сложи си един инжекцион,да забравиш че си на газ,аз за една година вече около 20к км минах,само филтърче за 4 лв сменях 2 пъти
.Никакви проблеми зимата, няма запушване на дюзи и т.н. Само ще ти кажа,че имам познат с м50б20,дето си махна обикновената и сложи инжекцион,а друг авер имам с м43б16,дето още му седи обикновеното газово на колата(само е откачено),но си кара на бензин само...
В тоя случай,евтиното излиза по-скъпо,а и другото е че с инжекциона,разликата във вървежа и супер малка,усеща се съвсем леко в ниските.С обикновената си все едно в друга кола.Сам си прецени

В тоя случай,евтиното излиза по-скъпо,а и другото е че с инжекциона,разликата във вървежа и супер малка,усеща се съвсем леко в ниските.С обикновената си все едно в друга кола.Сам си прецени

- shopaza
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 Touring E34 M50B25
~Мишо~ написа:Е как 1400лв ги избива по-бързо от 600? Аз също съм ЗА газовия инжекцион,ама дай да не пишем глупости. Незнам каква е колата на колегата,ако е за 2500 какъв инжекцион? Тя е взета за доубиване,инжекциона ще е скъпа и ненужна инвестиция,да не говорим че е най-важно колко километра върти,от там почва всичко.
Обикновенната може да ти направи повече поразии от инжекциона и частите който ще си купиш да си я подържаш с обикновенната ще то са повече от това да си сложиш инжекцион.Аз за 16 хиляди освен масло и газ за друго несъм давал пари и нямам ядове с инжекцията докато с обикновенна АГУ на такава кола ме съмнява за тея километри дали няма да има ядове

64 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5