Проблем с 320-ка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- 4i4o_Man4o
- Потребител
-
Проблем с 320-ка
Здравейте момчета, отдавна чета форума, който ми е помагал да разреша не един и два проблема, но чак сега се престрашавам да пиша по моя въпрос. Имам един досаден проблем с мойта хубавица, който се появява когато изюркам колата при незагрял двигател. Оборотите падат на около 500-550 и мотора започва да тресе все едно сам в лодка, но остават стабилни. Все едно работи на по-малко цилиндри. (Свещите са нови но и със старите правеше същото) Оправя се чак като я оставя да изстине. Ходих преди месец в Камор, но тогава колата работеше ок, прочетоха грешката и казаха - механичен проблем във ваноса, но не ми хареса нещо щот не намериха точно моя мотор м52в20 95г., при тях изписваше след 98г. Същия ден отидох до друг сервиз намиращ се на Хладилника, момчето закачи един компютър и тръгнахме по улиците с ръчки - всичко беше на 6, каза че ваноса си работи и че няма как компютъра да отчете механична грешка, както бяха ми казали в Камор. Незнам какво да правя, някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
Благодаря предварително за отговорите.
Благодаря предварително за отговорите.
Последна промяна 4i4o_Man4o на 16 Юли 2005, 23:28, променена общо 1 път
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Значи аз съм с 320-ка, но не е ванос. 500-550 оборота е много ниско и ако имаш добра центровка се получава от едно окачено кабелче отстрани на мотора. Незнам точно за какво беше, но ми правеше същия проблем. Принципно, студена кола не е хубаво да я юркаш, даже го виж в темата за полезни.
При мен обаче се получава нещо друго. Карам я, карам я и на некой светофар докато чакам и започва да се фурсира сама. правиго около 5-6 пати и след това се успокоява. Ей това незнам защо го прави.
При мен обаче се получава нещо друго. Карам я, карам я и на некой светофар докато чакам и започва да се фурсира сама. правиго около 5-6 пати и след това се успокоява. Ей това незнам защо го прави.
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.
- 4i4o_Man4o
- Потребител
-
Значи при мен проблема се появява само когато я изюркам на студен мотор. Ако я карам до 3-4000 оборота докато загрее не го прави този проблем. Не е възможно да е въздуховод при мен. Колата няма газ.
Това кабелче спомняш ли си по-то4но къде се намира?
Това кабелче спомняш ли си по-то4но къде се намира?
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Има един клапан, който пуска въздух заобикаляйки дросела и регулира тихите обороти - възможно е да е затлачен.
4i4o_Man4o написа:Това кабелче спомняш ли си по-то4но къде се намира?
Значи от шофьорската страна, плътно до двигателя, леко надоло. Напипва се спокойно, не е нужно да се сваля нещо. Сажалявам че немога да ти кажа точно за какво е . Като си взех колата от сервиза имх този проблем и на следващия ден като отидох да се оплаквам, момчето каза че са го забравили да го сложат. Намести го за секунди и беше 6
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
Значи аз съм с 320-ка, но не е ванос. 500-550 оборота е много ниско и ако имаш добра центровка се получава от едно окачено кабелче отстрани на мотора. Незнам точно за какво беше, но ми правеше същия проблем. Принципно, студена кола не е хубаво да я юркаш, даже го виж в темата за полезни.
Би ли разяснил как се прави центровка на този двигател?

--