акумулатора май презарежда
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
акумулатора май презарежда
врии бе де%#%$#%^$ и акумулатор, ина4е ток държи , не пада . мерих го с мултицвет до около 4000 оборота -> 13,9 V , дали презрежда или акумулатора е преди фира.
П.С. даже леко се е издул
П.С.2 настроива ли се напрежението на зареждане по някакъв начин

13,9 вола е добре .На мен даже и 14 ми показва.Моя стария акумолатор ми правеше същия номер.Започваше да ври едната клетка и накрая взе да променя формата си
-много често падаше.Взех си едни акумолатор бош силвър 85 Ah и досега не съм имал проблеми.
По добре го смени понеже ,заради промяната на напрежението се получават грешки в електрониката на автомобила и от там се побърква компютъра. Поне при мен така се получи и после ходих да ми чистят грешките

По добре го смени понеже ,заради промяната на напрежението се получават грешки в електрониката на автомобила и от там се побърква компютъра. Поне при мен така се получи и после ходих да ми чистят грешките

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Re: акумулатора май презарежда
mitak_o написа:врии бе де%#%$#%^$ и акумулатор, ина4е ток държи , не пада . мерих го с мултицвет до около 4000 оборота -> 13,9 V , дали презрежда или акумулатора е преди фира.
Моя също изкипя миналата година и започна да мирише на киселина в купето

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
mitak_o написа:такива симптони нямам с фаровете, на четките верно може една профилактика да им спретна обаче. А 13,9 е добро напрежение![]()
А мери ли ампеража колко ти е ..според мен са четки ама като го качиш на един стенд ще ти кажат какво е

- Shubret0069
- кандидат ентусиаст
-
A като е откачен акумулатора колко волта е
Ако ти е изгоряла една от клетките, акумулатора вече не е 12 волта а около 10, и тогава тези 14 волта с които го зареждаш са много и той започва да ври!

9 мнения
• Страница 1 от 1