Стрелката за горивото не мърда
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Стрелката за горивото не мърда
Здрасти,
Вече четох една такава тема, но не намерих нещо което да ми е полезно за моя случай. Пустата стрелка се е килнала в ляво и не мърда и непрекъснато трябва да пълня до горе, за да ми е спокойно. А и съм леко педант, обичам всичко да ми е на 6. Говорих със сервиз - имало 2 причини - едната да е таблото, някакъв чип да не работи, другата - да е нещо с датчиците в резервоара. За диагностика ще бе облъскат яко да се намери проблема и монтщорите понеже са мързели, твърдят че ако е от таблото ще сменят ЦЯЛОТО ТАБЛО. Това ми се струва неприемливо и бих си поиграл първо самичък. Ще се радвам ако някой помогне със съвети по диагностиката на проблема и евентуалното му оправяне.
Вече четох една такава тема, но не намерих нещо което да ми е полезно за моя случай. Пустата стрелка се е килнала в ляво и не мърда и непрекъснато трябва да пълня до горе, за да ми е спокойно. А и съм леко педант, обичам всичко да ми е на 6. Говорих със сервиз - имало 2 причини - едната да е таблото, някакъв чип да не работи, другата - да е нещо с датчиците в резервоара. За диагностика ще бе облъскат яко да се намери проблема и монтщорите понеже са мързели, твърдят че ако е от таблото ще сменят ЦЯЛОТО ТАБЛО. Това ми се струва неприемливо и бих си поиграл първо самичък. Ще се радвам ако някой помогне със съвети по диагностиката на проблема и евентуалното му оправяне.
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
шубето е голям страх
Единия поплавък ми го провериха и не е проблема в него, другия не са и се оказа че при него е по сложна проверката и е опасно да не се повреди по лошо колата. Май като гледам си е за специалист. Но това със смяната на цялото табло хич не ми допада. Това е най-последната мода, майстора го мързи да си поиграе и сменя всичко. А доколкото разбрах едно ново табло са 200 лв някъде.

- batDancho
- младши ентусиаст
-
icaki написа: А доколкото разбрах едно ново табло са 200 лв някъде.
едно старо табло по моргите = 30-40 лева, а може и да си намалиш километрите на колата, защото те са записани в таблото. две винтчета го държат.
Компютърът е универсален усилвател.
Той прави умния по-умен и глупавия - по-глупав.
Той прави не това, което искаш да прави, а това, което си му казал да прави.
Той прави умния по-умен и глупавия - по-глупав.
Той прави не това, което искаш да прави, а това, което си му казал да прави.
icaki написа:шубето е голям страхЕдиния поплавък ми го провериха и не е проблема в него, другия не са и се оказа че при него е по сложна проверката и е опасно да не се повреди по лошо колата. Май като гледам си е за специалист. Но това със смяната на цялото табло хич не ми допада. Това е най-последната мода, майстора го мързи да си поиграе и сменя всичко. А доколкото разбрах едно ново табло са 200 лв някъде.
А 650+ старото обратно в магазина и още 50 да го стартират

на мен не ми работеше температурата

8 мнения
• Страница 1 от 1