каръщина...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Компактен
Аватар

каръщина...

Мнение от quixzole » 04 Юли 2005, 17:46

Загубих си ключа...оказа се че е с чип и неможе да се направи....в Дарукар ми искат 150 кинта, тва не е толкоз голям проблем , ама трябва да седя 1-2 седмици без кола докато дойде от Мюнхен новия....некви Идеи :help: :help: :help:
Изображение Изображение Изображение Изображение

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 04 Юли 2005, 19:42

Това което ми идва на ум е, че е много по-лесно да премахнеме защитата на самата кола от този "чип" от колкото да си играеме да симулираме такъв "чип" ... ще разпитам един авер и щи пиша ;)
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Потребител
Аватар

Мнение от Weso » 04 Юли 2005, 23:03

Чъдно ми е как ще го маьнеш??? :D

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 05 Юли 2005, 0:54

в тоя ред на мисли ... някои може ли да ме светне от къде мога да намера програматор за такива чипове .. 1 познат има сичко програми ала бала само че точно някфа джаджа няма за да почнем да праим такива ключове .. не става въпрос да се крадат коли а просто ключаря да ти напраи ключ а ние ти напраим чипа и да перкаш с 200 ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 05 Юли 2005, 6:49

Ако някой ми каже какъв е чипа - ще измислим нещо. На първо време и добра снимка ми върши работа 8) .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 05 Юли 2005, 7:01

Weso написа:Чъдно ми е как ще го маьнеш??? :D

няма проблем с чипа познавам един хирург може да ти извади сърцето и ти да цне разбереш

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 05 Юли 2005, 9:56

Не се мъчете с глупости момчета!
Програматор за ЧИП няма такъв!
Има четец на инфото от чипа или пълно изтриване за да се махне ключа като опция!
Иначе четеце е към 3000 евро :lol:

Работя с електронни компоненти и доставям почти всички видове чипове и интегрални схеми-този не се предлага,пробвал съм да поръчам ;)

Единствения вариант е както се казя да се махне защитата на колата-но е доста съмнително да стане преди тези 2 седмици :shock:

Има начин да ти запаля колата и така НО еднократно ;)

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 05 Юли 2005, 10:18

bam-bam написа:в тоя ред на мисли ... някои може ли да ме светне от къде мога да намера програматор за такива чипове .. 1 познат има сичко програми ала бала само че точно някфа джаджа няма за да почнем да праим такива ключове .. не става въпрос да се крадат коли а просто ключаря да ти напраи ключ а ние ти напраим чипа и да перкаш с 200 ;)

Абе, отидох 1 път да питам дали могат да ми направят такъв ключ и ми казаха, че могат да ми направят ключ, който само да отключва колата,но не може да я запали :(

Преди няколко дена разбивахме няква врата на 1 дом, та около 7 часа я пробвахме, т.е. 1 ключар, който казват, че бил от най-добрите я пробва, то проблемът беше, че вратата беше огъната като карта за игра от шутове, ама както и да е... Та, този човек каза, че може да ми направи такъв ключ и имал машинка, в която вкарва моя и вижда какъв ми е чипът.

Ако на някой му трябва, мога да му дам кординатите на този човек. Не знам обаче до колко може да свърши работа :?:
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 05 Юли 2005, 11:01

Аз съм осеял цяла София с ключове за мойта кола :shock: Преди си извадих един резервен, след това още три, за да си имам, а сега ми е остана само един. Демек три са хванали крака някъде :mhihi: Това беше малко офф-топик. Успех с колата! ;)
Изображение
Изображение

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 05 Юли 2005, 20:03

В крайна сметка реших да проверя и в Камор......ключа се оказа с 20 лв по-евтин от Дару , а доставката 2 дена...бях много доволен....та в четвъртък или най-късно петък очаквам да "проходя "отново.....даже ми предложиха да си избера ключ с дистанционно, с осветление и т.н.т.....ама нали много ги губя поръчах същия :D
Изображение Изображение Изображение Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 06 Юли 2005, 2:51

Как изглежда тоя ключ с чипа за твойта кола :?:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 06 Юли 2005, 12:57

ключа си е обикновен просто в него имало нещо си .. и мен като ми го казаха и аз гледах :shock:

Назад към E36