за изтриване
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
за изтриване
Хай на всички
Имам проблем с праговете на е36-цата и днес окончателно им е**х мамата...дигам я на крик и дупката,в която се поставя крика просто ми остана на джаджата,която стърчи от крика.... :Х праговете са прогнили мн лошо...искам съвет за това как се правят и правят ли се изобщо,защото ми казаха,че не се слагали нови а се правели по старите някакви мизерии..Благодаря
Със здраве 

Последна промяна mr.co0p3r на 28 Фев 2012, 20:44, променена общо 1 път
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Re: Помощ братлета-изгнили прагове е36
принципно всичко се прави ,но зависи дали си струва
иди при някои теникиджия и попитаи какво да правите за д аможе да ги види до каква степен са прогнили
виждал съм да възстановяват ужасни неща.. например откъснат заден мост от един ТДС и тн
ако е наистина трагично си уздрави ванжните места по праговете за да може да ползваш крик поне
и сложи едни декоративни пласмасови отгоре и караи
иди при някои теникиджия и попитаи какво да правите за д аможе да ги види до каква степен са прогнили
виждал съм да възстановяват ужасни неща.. например откъснат заден мост от един ТДС и тн
ако е наистина трагично си уздрави ванжните места по праговете за да може да ползваш крик поне
и сложи едни декоративни пласмасови отгоре и караи
ясно...благодаря колега...не са чак толкоз трагични...но явно там точно е било зле положението..гледах ги.. има живот в тях..мс за мнението 

- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Праг тръгне ли не спира - за да е гнил там, значи целия си е тръгнал, има време да го разбереш... ходи виж кви пари искат да кърпят и как е като цяло колата, ако има и на други места - сменяш или купето или колата 

Think. Believe. Dream. Dare...
еми ще се сменя прага и това е
др места няма...аз това си го знаех...
мс 

- tigar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е38 730D
аз смених колата , че като са тръгнали да ти гният много , със сигурности по купето има ръжда давам 200 процента 

праговете се сменят сваля се седалката маха се мокета и от ватре се посрязва малко мн играчка но става ако си от плд мага да те пратя при един тенекиджия моия стана мн добре 40лв работа прага от теб.
- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Нов праг... НЕ се занимавай с кърпене, защото след година пак ще е същото
Всичко се прави колега, не се притеснявай 

колега имам 2 м-кови прага слагай ги и я продавай докато е време
0885067271

az ei tuk ama...
- Бумърчето
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320ci
- Мечтае да кара: Е36 с F10 с turbo
Явно колата е карана доста при зимни условия ЛУГА нали се сещаш.Така и така е станало вземи че я усили с някоя идруга тръба или профил.Измери тежестта да не стане пък танк то не е лошо ама тежестта харчи гориво.....Вариант друго купе пък ако си ентусиаст истински направи си скрита без хиксовете в купето(не че са лоши ама за цивилна кола не вървят) рама за подсилване на купето,ролбари към рамата отпред и отзад за укрепване на мостовете и като си вложил може да се замислиш например за V8 нали.Смяхме се навремето на Трабанта мен ме блъсна такова нещо направо ми се плачеше "смля ме" има много яка рама.Какво омам предвид - на пазара се предлагат части лети от пластмаса или смоли като имаш рама обшивката можеш да я направиш по твой вкус кат Трабанта между другото при катастрофата на него почти нищо му нямаше.
доста майстори са без работа сега - използвай случая.Ако всичко се направи както трябва колата ще стане монолит между другото BMW-тата са монолит ако не са блъскани сериозно или изгнили.
Успех за квото и да решиш.
доста майстори са без работа сега - използвай случая.Ако всичко се направи както трябва колата ще стане монолит между другото BMW-тата са монолит ако не са блъскани сериозно или изгнили.
Успех за квото и да решиш.
- Бумърчето
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320ci
- Мечтае да кара: Е36 с F10 с turbo
mr.co0p3r написа:(bow)
Съгласен съм пич - махни си катализатора!(вероятно ще се учудиш и ше прочетеш някои работи за Мргарет Тачър(точно не се чуди) някои неща идват от умните глави от UK визирам Чърчил.
РАЗРОВИ се на истина ще научиш и ще се замислиш над някои работи.
Прочети за становището на Мргарет Тачър(доказва грешка която се допуска до днес и то със зкони)
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
- Мечтае да кара: цял живот BMW
- Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
Всичко се сменя, както казаха колеги не се занимавай с кърпене. А да не си направил глупостта да слагаш пластмасови отгоре... ще стане по-зле с тях. Смени ги навреме, защото те няма да спрат да гният. Слагай нови, има 1000 тенекеджии които могат да го направят това нещо. Вежди също се сменят, абе няма част която да не се подменя.
Прегледай си колата отдолу как е, ако се наложи и там може да се прави нещо, че щом праговете са прогнили така сигурно и отдолу ще е зле.

Прегледай си колата отдолу как е, ако се наложи и там може да се прави нещо, че щом праговете са прогнили така сигурно и отдолу ще е зле.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2