Въпрос за метан
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за метан
Искам да разбера ако някои може да ми каже каде на БМВ 318 ис може ли да се сложи обикновена метанова уредба и каде в пловдив го правят това- някакав линк за страница да ги видя цени и ЛИЗИНГ дали дават ? гугала тарсих доста но нямам толкова изли6но време да продажавам ако някои може да помогне и ако някои е слагал някаде и е доволен нека пи6е ?
п.с. (моля да няма изли6ни коментари от рода на не си слагаи за6тото ....... знам 4е коалта се преебава но няма леф за бенз)
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !
п.с. (моля да няма изли6ни коментари от рода на не си слагаи за6тото ....... знам 4е коалта се преебава но няма леф за бенз)
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !
Re: ЗАПИТВАНЕ ЗА МЕТАН?
Като караш по булевард България в посока Пазарджик на 20 метра преди АЛАТИ има светофар... Завиваш надясно (т.е. завиваш към "нова сграда" на ПУ) и на 200 метра вляво има един сервиз, в който слагат метанови уредби.
Предлагат и лизинг, но цени не мога да ти кажа аз, иди и попитай. Един мой приятел си сложи там метана преди 2-3 години и няма ядове, доволен е, с добри впечатления е от сервиза.
Предлагат и лизинг, но цени не мога да ти кажа аз, иди и попитай. Един мой приятел си сложи там метана преди 2-3 години и няма ядове, доволен е, с добри впечатления е от сервиза.
Re: Въпрос за метан
мерси много а дали не пази някои тел. за вразка поне да званна предварително за да не се разкарвам 4е не сам от пловдив на 130 км сам от там
и мерси пак за отговора и акоможе да ми пи6е6 обикновена метанова ли си е сложил и на пална инжекция ли е
и мерси пак за отговора и акоможе да ми пи6е6 обикновена метанова ли си е сложил и на пална инжекция ли е
За съжаление нямам телефон на тези хора, колега.
Обикновен метан си сложи момчето, за което говоря. И вече 2-3 години е айляк, нямал е някви кой знае какви ядове.
Обикновен метан си сложи момчето, за което говоря. И вече 2-3 години е айляк, нямал е някви кой знае какви ядове.
- cesico
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: баба 323ти ,
- Детайли за колата: hell rot!
Изчакай за да видиш колко ще му стане цената на метана преди да си се набутал. Сега съм на метан но ако поскъпне с 29 процента от първи Юли - ще я карам на бензин, защото тея ИЗРОДИ ще вдигнат скоро и цената на Пропан - Бутана. Очаквам цена на метана 1.8... лева за килограм - за разход 10/100 бензин ще имам градски разход 14 кинта на метан на 100, на Пропан бутан ще ми е към 12 кинта/сега с тази цена/- на бензин към 22. Заслужава ли си при положение, че това е второто увеличение на цената на метана само за около 3 месеца? 50 стотинки за кг за три месеца е разликата в цената.Обикновен метан недей си слага - с такъв съм - отвратителна работа. Инжекциона е скъп.
Със здраве.
Със здраве.
Пробвай с ивицата газа,инжекцион,поне колата ти освен евтино,ще върви и само една идея по-малко от на бенз.
- Светлин
- Потребител
-
- Кара: 530d E61 '2004
- Мечтае да кара: М5 Е60
Аз съм с газова инжекция Ланди Ренцо карам я 20000км. Цената е 1260лв. 2 години гаранция.
и колега колко лапа това ренцо.че моито гратско и извънгратско под 11 не пада.
=-=-=-=-=-=-=-=
- kokali praa vsiakvi
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
- Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
- Детайли за колата: Истинската 328ца
viewtopic.php?f=34&t=207505 Погледни тук.
Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...

благодаря на всички за помоща -сложих газ инжекцион понеже карам и бмв се пак понякога се правят изпшалнения а метана ще тежи :
- cesico
- кандидат ентусиаст
-
Колко е една идея, 25см/час , метър /час или секунди/час? Аз не съм по идеите и не знам наистина колко е една идея - ако някой знае в какво се измерва нека ми съобщи та да мога и аз да си обясня какво е това "една идея по малко или в повече" Може би е като четвърт косъм от синя слива по-малко!
- cesico
- кандидат ентусиаст
-
БРЦ - Метан , обикновен - 72 000 км вече - не си е казала ,че иска нещо , а и нищо не съм и дал - няма грижи. Мудна е, бавна, тежко и е милата - ама не ме интересува - върви и не иска нищо! ДОВОЛЕН!
12 мнения
• Страница 1 от 1