проблем с таблото и капака на главата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с таблото и капака на главата
Колеги рових се но намерих една тема само за таблото но няма отговори искам да попитам на БМВ 318и с келметража до 220 не му работят уредите за горивото и водата смених табло гледах бушони гледах отзаде помпата но не намерих нищо не както трябва БЛЯГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
И за капака на главата ако можете да ми кажете как мога да си го направя по лесно и малко по евтино защтото предните майстори които се мъчеха да го подкарват са му гледали зацепките и са му превартели 7-8 болтчета ако има някакъв начин да го споделите че се дарйи на 2-3 болтчета и гарнитура и ме е страх БЛАГОДАРЯ!!!
И за капака на главата ако можете да ми кажете как мога да си го направя по лесно и малко по евтино защтото предните майстори които се мъчеха да го подкарват са му гледали зацепките и са му превартели 7-8 болтчета ако има някакъв начин да го споделите че се дарйи на 2-3 болтчета и гарнитура и ме е страх БЛАГОДАРЯ!!!
- pgv64
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA
Re: проблем с таблото и капака на главата

Има специални комплекти с растъргващи метчици( р-р по голям от оргиналния но с същата стъпка) и резбови пружинки които се навиват след интервенция с метчика. Става като ново. На някои автомобили фабрично им слагат такива защото алуминиевите сплави не държат дълго резби и тези стоманени резбови пружини са с цел да не се изтегля и бастисва резбата.В повечето сервизи имат такива и ще ти го направят.Или твой кадърен приятел.

2 мнения
• Страница 1 от 1