Тресе
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- POYO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-65 730D
Тресе
Здравейте, колеги, имам следният проблем от няколко седмици насам, качвам се във колата карам я нормално без да я настъпвам, форсирам или нещо подобно и всичко е ОК, но дори и само веднъж да я настъпя от светофар до светофар, след това при скорост от около над 60км/ч всичко започва да тресе волан, предница и вътре започвам да играя кючек. След това я спирам седи така примерно 1-2 без значение колко часа и всичко отново е наред.Дори при по-плавно ускорение онзи ден си карах със 160-180 и нямаше проблем.
Въпроса е такъв, че след като я настъпа веднъж идва края на света за мен, защо? И дали с реглаж на предница/задница(гъзница) и там каквото и да е нещата ще се оправят?
Благодаря предварително за помоща
Въпроса е такъв, че след като я настъпа веднъж идва края на света за мен, защо? И дали с реглаж на предница/задница(гъзница) и там каквото и да е нещата ще се оправят?
Благодаря предварително за помоща
- kapi_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да цирикат!!!
- Мечтае да кара: НЛО
Re: Тресе
колега погледни си кардана може да е посуканна шлеците или гуменото каре
Правило №1: Никога не променяй условията на сделката. Правило №2: Не използвай имена. Правило №3: Никога не надничай в опаковката.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
такова тресене може да се получи от доста неща
не добре регулирана предница, разбити шарнири, крива джанта, не балансирана гума , а дори и разхлабена джанта и тн
ако около 70 - 80 км го има и после спира обърни внимание на първите две които изредих
не добре регулирана предница, разбити шарнири, крива джанта, не балансирана гума , а дори и разхлабена джанта и тн
ако около 70 - 80 км го има и после спира обърни внимание на първите две които изредих
- POYO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-65 730D
Благодаря колеги за мненията но след стенд и трима майстора днес мисла че разбрах какво- външни шарнири (на стенда ми казаха че са добре) и курмилни накрайници (дано не се окаже и рейка, че
)
и да се надяваме че е само това че ........ ми писна от нескопосани стендове и майстори

и да се надяваме че е само това че ........ ми писна от нескопосани стендове и майстори
6 мнения
• Страница 1 от 1