318ис exhaust system
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
318ис exhaust system
да ви питам този с какво гърне е
http://vbox7.com/play:2d2fc379
или какво друго да сложа което да вади такъв плътен звук, и само крайното ли се сменя или цялата генерация
в момента съм само с крайно
и звука е далече от плътен, само в ниските е горе - долу но в високите става
http://vbox7.com/play:2d2fc379
или какво друго да сложа което да вади такъв плътен звук, и само крайното ли се сменя или цялата генерация
в момента съм само с крайно

и звука е далече от плътен, само в ниските е горе - долу но в високите става

- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo
Re: 318ис exhaust system
Мен нещо не ми харесва звука от този клип/лично мнение/
Но съм виждал ИС-ки с далеч по добър и плътен звук
Но съм виждал ИС-ки с далеч по добър и плътен звук

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Звука ти е супер, направо страхотен, ако чуеш моята бангия как тъни ще ти се дореве, пак и тя е с оригинално задно гъне на Ремус и резонатор и т.н!Така че карай си така и не се занимаваи с глупости!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Тодоре, иса е безнадежден случай, точно на твоя съм пръвил какво ли не и маса пара хвърлих и накрая се отказах. Като взех колата беше с тръба до края и с един суперспринт, голям, звука беше повече от ужасен. После сложих оригиналното малко средно гърненце, звука не се оправи, преместих го по-назад, ужас, пак не ставаше, смених гърнето с този ремус с който караш ти, никаква разлика, а суперспринта го сложихме на едно е34 М50 и да ти кажа, звука си му е перфектен, ама сетисе ткъде е това
така, че ис е безнадежден случай по отношение на глас. Евентуално може да се изолират хедърсите с лента та да понамалее дрънченето но е под въпрос и това начинание.

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
sonny написа:Тодоре, иса е безнадежден случай, точно на твоя съм пръвил какво ли не и маса пара хвърлих и накрая се отказах. Като взех колата беше с тръба до края и с един суперспринт, голям, звука беше повече от ужасен. После сложих оригиналното малко средно гърненце, звука не се оправи, преместих го по-назад, ужас, пак не ставаше, смених гърнето с този ремус с който караш ти, никаква разлика, а суперспринта го сложихме на едно е34 М50 и да ти кажа, звука си му е перфектен, ама сетисе ткъде е товатака, че ис е безнадежден случай по отношение на глас. Евентуално може да се изолират хедърсите с лента та да понамалее дрънченето но е под въпрос и това начинание.
то май по-лесно е да се смени мотора ,отколкото да се правят опити да се докара качествен звук

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
то май по-лесно е да се смени мотора ,отколкото да се правят опити да се докара качествен звук

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
Nukem написа:то май по-лесно е да се смени мотора ,отколкото да се правят опити да се докара качествен звукЯ писни едно клипче да чуем звука сега с новото двг.
))
To мотора си е стария ,ново е гърнето

- македонец
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
sonny написа:Тодоре, иса е безнадежден случай.
И ас се уверив в това... на моя ис смених 3 грна, кои на други коли даваха хубав звук. и сега сум со оригинално задно грне од 323и купе , грнето е с знака бмв и на него пище еделщал, од 323и од която го извадихме звука си беше перфектен и без катализатор...
при мен е сега това грне имам малкото грне оригиналното и на място на катализатора има някои резонатор, и колата пак е гласна звука од далеч не е хубав усеща се дрнчене някое од резонатора и тряба да трсам някои нов незнам вече с какви димензии резонатор и пак мисля че няма да се оправи...
на мисла сам че ще ми е поевтино да вземам мотора од тя 323и одколко да хвлам пари по резонатори и грна

Well I'm not braggin' babe so don't put me down
But I've got the fastest set of wheels in town
But I've got the fastest set of wheels in town
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
Аз съм си взел едно гърне от Е46 320 купе двуцевка и като го сложа ще видим какъв звук ще искара... но за сега си карам с издъненото, щот не мога да му намеря такава добавка за м бронята 

- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
а със сток гърнето ще намалее ли звука, или да сложа некво да не се чува шум до 3-4к оборота но въпроса ми е от каква кола да е

Няма оправия бре, дефекта не идва от крайното гърне. Нямам идея защо е така, но е факт, нема друг 4 цилиндров 16в мотор дето да дава такъв отвратителен звук, освен този на БМВ. ЕДин М40/43 мотор с едно Несспорт гърне вади звук та се дрънка, а това не дорозомение на природата и звук не мое извади. Единственото е да се изолират с така наречения бинт хедърсите и средното гърне да се увие с нещо изолиращо за да намали вибрациите вътре в гърнето, явно има нещо дето не е сметнато като хората. Помня, че на втория ис, като му махах катализатора, го запаллих само с него, назад бях свалил гърнето и извади добър звук, но ен ог форсирах много, че беше следобяда.
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
ИС-а махнеш ли катализатора и край със звука
моя беше с перфектен катализатор и двуцевка суперспринт - еми звука си беше супер. добавка и панелен К&Н и стана перфе
но без катализатор е като разкован казан

моя беше с перфектен катализатор и двуцевка суперспринт - еми звука си беше супер. добавка и панелен К&Н и стана перфе

Stanchev написа:ИС-а махнеш ли катализатора и край със звука![]()
моя беше с перфектен катализатор и двуцевка суперспринт - еми звука си беше супер. добавка и панелен К&Н и стана перфе![]()
ма то моя единия ис и с катализатор пак си беше като стадо котки у продъднен казан

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2