Просто и аз да споделя
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- 3axapu
- Потребител
-
- Мечтае да кара: времето да се връща на зад!!!
Просто и аз да споделя
Здр.колеги.Още след като си купих колата(325 тдс),по време на пътуване ми светваше лампа на таблото за умната дюза и колата започваше да губи обороти абе като умряла с повторно натоскане педала на газта се оправяха нещата.Та това в общи линии ми бе проблема.Закарах я на диагностика и от там разбрах че е проблем или с "умната"дюза или ГНП.Казаха ми цени,аз нямах тогава лев и се отказах времненно.Сега събрах пари,пак на диагностика,че да се оверя,и пак същото.Купих нова дюза 267 лв.за Опел Омега(оказа се същата дори и номера и
).смехнихя,по скоро баща ми той е монтйор.А когато оглеждаше мотора видя едно вакум маркуче излязло,и решихме че от там може да дава грешка на ГНП.
И целия резултат който е в момента,освен че сум с нова дюза,няма никаква друга промяна.
Колата пак си забива,оборотите и не са така както трябва....Изобщо съм доста разочарован от инвестицията в дюзата.....
Само да кажа в ГНП-то грешката излезе някакъв клапън който реголира обороти.....Надявам се след неговата смяна да се оправят нещата,но не искама да възлагам напразни надежди.
Ако някой има такава кола с подобен проблем,с радост ще чета решения на проблема.
Исках просто да си споделя щото много ме е яД.

И целия резултат който е в момента,освен че сум с нова дюза,няма никаква друга промяна.
Колата пак си забива,оборотите и не са така както трябва....Изобщо съм доста разочарован от инвестицията в дюзата.....
Само да кажа в ГНП-то грешката излезе някакъв клапън който реголира обороти.....Надявам се след неговата смяна да се оправят нещата,но не искама да възлагам напразни надежди.
Ако някой има такава кола с подобен проблем,с радост ще чета решения на проблема.
Исках просто да си споделя щото много ме е яД.
1 мнение
• Страница 1 от 1