Проблем с бушон?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Проблем с бушон?
От 2 седмици от време на време ми гори един бушон който е 30А!Разбирам че е изгорял защото явно алармата е вързана на него и като изгори тя спира да работи!Гледах в Ауто Дата схемата на бушоните и мисля, че моя е F41 - и към него пише: "Air conditioning condenser blower motor"
Явно е някакъв мотор на климатроника???Дайте някакви идеи, някой имал ли е подобен проблем?
Явно е някакъв мотор на климатроника???Дайте някакви идеи, някой имал ли е подобен проблем?
::: vankata™ :::
- vankata™
- младши ентусиаст
-
mitak_o написа:защо не се обедиш кой No е бушона точно, на капака на бушониерата си пише от кой до кой бушон каде се намира. тука некаде има таблица с педназначението на бушоните , че ако не си сигорен и зафанеш климатикадали нема да има после
Прав си!
::: vankata™ :::
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
най са любими алармажийте и газажийте 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Гост
-
моя също беше изгорял и не ми въртеше перката на климатика .. после бях оправял нещо по перката и пак го окъсих и ми изгоря но сега си бачка но нямаше нищо общо с алармата ми ... работи ли ти иначе перката ? .. щото мойта беше блокирала .. некаф магнит се беше счупил и явно нещо е дало на късо и бушона беше заминал
7 мнения
• Страница 1 от 1