сверяване на часовника
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- kiret0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 тдс
- Мечтае да кара: M3 e92
сверяване на часовника
значи колеги проблема ми е ,че като свера един път часовника и датата после не мога да ги промена! Като натисна копчето SET не става ништо ! Другите пъти като са сменяли времето съм си махал едната клема и така съм го настройвал ,,,,, Сега ни искам да махам клема ,защото сичко се губи !
Ако някой има идея да пише , МС !!!
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Re: сверяване на часовника
kiret0 написа:значи колеги проблема ми е ,че като свера един път часовника и датата после не мога да ги промена! Като натисна копчето SET не става ништо ! Другите пъти като са сменяли времето съм си махал едната клема и така съм го настройвал ,,,,, Сега ни искам да махам клема ,защото сичко се губи !
Значи, ако си с малкия борд, сверяването става с натискане и задържане на бутона за показване на датата UHR/DAT пише, ако колата ти е от Германия и ORA/DAT, ако ти е от Италия. Натискаш го този бутон и задържаш и се вгледай в 2те точки, които разделят часа от минутите, там започне ли да мига вече можеш да си свериш часовника и накрая със SET потвърждаваш

П.С. В търсачката щеше да намериш всичко

- kiret0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 тдс
- Мечтае да кара: M3 e92
мерси колега,знам че може да го има в търсачката ма по-трудно намирам тамата ,която ми трябва
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Другия път като пуснеш тема, щото те мързи да ползваш търсачката трудно ще намериш и форума 

4 мнения
• Страница 1 от 1