Проблем e36 - искам диагностика
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- NikolaiSTRA
- Потребител
-
Проблем e36 - искам диагностика
Здравейте.
Вчера както си карах ми светна лампата за маслото и колата изгасна. После като пробвам да въртя със стартера - върти си ама не пали.
Дръпнаха ме до вкъщи да я прибера.
Искам да попитам може ли някой да диагностицира проблема- София, Зона B18, E36 325тдс е колата.
Мерси предварително
Вчера както си карах ми светна лампата за маслото и колата изгасна. После като пробвам да въртя със стартера - върти си ама не пали.
Дръпнаха ме до вкъщи да я прибера.
Искам да попитам може ли някой да диагностицира проблема- София, Зона B18, E36 325тдс е колата.
Мерси предварително
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Re: Проблем e36 - искам диагностика
колега колко време кара със светнала лампа? не спря ли да погледнеш да не тече от някъде? в момента масло имаш ли на двигателя?
- NikolaiSTRA
- Потребител
-
Ами тя светна лампата и аз си викам "сега ще спра да не карам така", ама тя сама загасна колата.
Масло има на мах.
Масло има на мах.
- pgv64
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
pgv64 написа::lol: А след като угасна двигателя и не запали ,провери ли нивото на маслото?
написал е 4е е имало
колега имаш ли нафта,извиняваи за глупавия вапрос ама ако няма гориво пак ще изгасне.провери дали ти качва нафта.отвий някоя от дюзите и виш дали стига гориво до там!
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
добре, а няма ли вариант мотора да влиза в авариен режим и да гасне ако не може да отчете достатъчно налягане на маслото(проблем с датчик, помпа...)? някой свалял ли е букса на датчика за нал. на маслото на работещ 2.5 tds, има ли шанс да загасне, ако това се направи? ако нещата са се случили точно, както са описани ми се струва логично...
- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
Преди време ми се появи подобен проблем и колата по никакъв начин не палеше... нито с ток нито с дърпане, всичко изглеждаше наред и незнам поради каква причина разкачих акумулатора и после като го върнах реших пак да врътна и запали
Явно някакви грешки беше натрупала, интересното е че са се изчистили със свалянето на акумулатора
Другия вариант е да видиш помпата дали ти покачва гориво както казаха колегите 

- ratamahata
- Потребител
-
- Кара: BMW 320i седан 1993г.
Преди време ми се появи подобен проблем и колата по никакъв начин не палеше... нито с ток нито с дърпане, всичко изглеждаше наред и незнам поради каква причина разкачих акумулатора и после като го върнах реших пак да врътна и запали Явно някакви грешки беше натрупала, интересното е че са се изчистили със свалянето на акумулатора Другия вариант е да видиш помпата дали ти покачва гориво както казаха колегите
И аз залагам на грешки в компа. Сваляй акомулатора и ако запали, я покарай двайсетина километра и бягай на диагностика, да вият от къде идват грешките.
- menchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw E36 compact
- Мечтае да кара: BMW X6
ba1_hu1 написа:Преди време ми се появи подобен проблем и колата по никакъв начин не палеше... нито с ток нито с дърпане, всичко изглеждаше наред и незнам поради каква причина разкачих акумулатора и после като го върнах реших пак да врътна и запалиЯвно някакви грешки беше натрупала, интересното е че са се изчистили със свалянето на акумулатора
Другия вариант е да видиш помпата дали ти покачва гориво както казаха колегите
и моята миналата седмица не искаше да пали,нито на дърпане,нито на въртене на стартер,иначе ток има върти,а не пали,махнах маркуча след филтъра на бензина да видя дали помпата хвърля бензин,хвърляше,и като я закарах в сервиза,ми казаха че помпата била заминалата,от време на време работила само и така нова бензинова помпа + диагностика и монтаж = 265лв,а честито!
10 мнения
• Страница 1 от 1