Нерешим проблем!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Нерешим проблем!!
От 90км/ч нагоре леко да пипна спирачката и почва да ми тресе волана, то не се кара така, супер неприатно! Сменил съм всичко по предницата по два пъти, само рейката не съм сменил, ма то при нея хлабината си е в допустимите граници (то при тиа дупки има ли рейка без луфт), различни джанти и гуми, нови дискове и абсолютно никва разлика!! От какво може да е, много ще съм благодарен ако някой помогне.
и при мен беше същия проблем и ас смених дискове,накладки пак също
но при мен беше проблема при джантите направих едни фтулки точно на отвора на главината каде влизат джантите и проблема изчезна!
гледам че ти си пробвал и със други джанти пак също ако не са ти оргинални пробвай със оргинални!
но при мен беше проблема при джантите направих едни фтулки точно на отвора на главината каде влизат джантите и проблема изчезна!
гледам че ти си пробвал и със други джанти пак също ако не са ти оргинални пробвай със оргинални!

S 54 SMG

Криви джанти, износени гуми, изспуснали амортесйори, рейка... от доста неща може да е . Предимно дупките причиняват това. Предполагам може и кормилните щанги да са се изпокривили... С тази надупчена държава е много трудно да се определи, като чукне къде ще се пукне 

Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.
тампони на носачите
при Е36 и Е34 / за другите не знам / се получава тресене във волана когато са ти заминали / поне единият от двата / тампона на носача. Цената е около 50 лева за брой.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
При мен също леко тресе при спиране от висока скорост,но само с
летните гуми.А тампоните на носачите и накрайниците са сменени.
П.С. 2-та тампона на носачите (BOGE) са точно 45 лв
летните гуми.А тампоните на носачите и накрайниците са сменени.
П.С. 2-та тампона на носачите (BOGE) са точно 45 лв

- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
абе не че разбирам много ама има едни тампони биаледки има викат кръгли са и са накрая на носача под купето някаде там. На чичо ми прайше така и кат го смени са оправи 

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
Re: Нерешим проблем!!
провеи амортесиорите в горната част имат едни лагери -може да е там проблема.незнам
..............................................................
Внимателно избърсвам със спирт място на стената, където да се утепам с глава у бетона!
Внимателно избърсвам със спирт място на стената, където да се утепам с глава у бетона!
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2