Проблем с 318IS - не пали
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Проблем с 318IS - не пали
Проблемът се получи в движение, както си вървеше колата гръмна 2 3 пъти в гърнето (има монтиран инжекцион).Започна да прекъсва и повече не можа да запали. Направена е проба със смяна на датчиците на коляновия вал и горе на веригата - същата работа нито на бензин нито на газ не иска да запали. Четирите свещи дават искра.
Къде може да се крие проблемът?
Къде може да се крие проблемът?

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Re: Проблем с 318IS - не пали
Smoocki написа:а дебитомера здрав ли е ?
Той също се смени за проба но пак не иска да запали (въпреки,че и без дебитомер колата трябва да запали)

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
На диагностика ходи ли,пробвай да подадеш малко газ и тогава пробвай да запалиш на бензин.
зад дебитомера има няколко марку4апровери дали някои да не да е излязал при 318 115 така прави
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Откачи входящия маруч на горивото, виж дали помпата хвърля бензин, дали работи изобщо.
прегледай маркучите някой се е извадил от гърмежите, виж около колекторите и около сержото или стъпковото моторче, има един и под гуфрифания маркуч седи на него точно виж го и него
- Stereo-injekcia
- Потребител
-
здр-те колеги мерси за препорьките Тошко благодаря че ми пусна темата колеги имам един вьпрос кьм ваз вьзможно ли е колата да запали без закачен датчик на коляновия вал и бензиновата помпа да работи
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Stereo-injekcia написа:здр-те колеги мерси за препорьките Тошко благодаря че ми пусна темата колеги имам един вьпрос кьм ваз вьзможно ли е колата да запали без закачен датчик на коляновия вал и бензиновата помпа да работи
Без бензинова помпа на бензин няма как да запали,но на газ да стига да палиш директно на газ,ако не е закачен датчика на коляновия вал от къде да получи информация ЕКУ-то кога да подаде искра.
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Не може понеже си с газов инжекцион и по спомен прехвърля на газ когато колата мине синия сектор .

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Smoocki написа:Не може понеже си с газов инжекцион и по спомен прехвърля на газ когато колата мине синия сектор .
зависи от инжекциона...принципно е така

- Stereo-injekcia
- Потребител
-
LiTtLeRoCk написа:Stereo-injekcia написа:здр-те колеги мерси за препорьките Тошко благодаря че ми пусна темата колеги имам един вьпрос кьм ваз вьзможно ли е колата да запали без закачен датчик на коляновия вал и бензиновата помпа да работи
Без бензинова помпа на бензин няма как да запали,но на газ да стига да палиш директно на газ,ако не е закачен датчика на коляновия вал от къде да получи информация ЕКУ-то кога да подаде искра.
Колега автомобила пуска бензин и искра вьпрост ми е следния за ис модела без датчика на коляновия вал вьзможно ли е да пуска бензин помпата бензин има да те удави ток да те убие

Визможно ли е зареди агуто да не пали колата, няма имобилайзер и аларма
и аз сам със същия проблем но нямам газ ток има бензин има не пали само прикюфка
проблема е решен излезн че буксата на бензиновата помпа е била хлабав и постояно е прикасвала и не е имало налагане
а на колега та му предлагам и тои да ги погледне и релетата също успех

14 мнения
• Страница 1 от 1