Е34---Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
Е34---Е36
здравейте имаме Е34 524ТД но тъй като бащата е инвалид решихме да я сменим с Е36 318ТДС искам да попитам тези от вас които имат такива да кажат какав е разхода ускарение абе сичко ме интересува щото все пак 1.7 малак ми се вижда мотора се пак от 2.4 6 цилиндров 

- Гост
-
малък ама достатъчен да се пребиеш ако не внимаваш
ускорение .. не сам засичал имах 16-ка бенз да беше 1 идея по бърза .. но сега си чакам чипчето (да се надявам човека които ми ги прави да го прочете и да ме съжали и по скоро да ме зарадва
) и ще се прескачаме по пътищата май
иначе разхода ... 6-7-8 според зависи как я ръчкаш .. при 120 на право разходомерчето показва малко под 6 .. ако караш като пенскиика става .. ама нали все пак говорим за БМВ .. рев на вълци ала бала
, абе с 2 думи зимаи смело нема да съжаляваш как и да го погледнеш си е бмв .. и да не забравим пичеловка

ускорение .. не сам засичал имах 16-ка бенз да беше 1 идея по бърза .. но сега си чакам чипчето (да се надявам човека които ми ги прави да го прочете и да ме съжали и по скоро да ме зарадва

иначе разхода ... 6-7-8 според зависи как я ръчкаш .. при 120 на право разходомерчето показва малко под 6 .. ако караш като пенскиика става .. ама нали все пак говорим за БМВ .. рев на вълци ала бала

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
bam-bam написа: и ще се прескачаме по пътищата май
господин Скокливец

я прескочиш Бобси, я не;)
до там ще се простира скока ти

- Гост
-
ееее ама и вие сте едни фенове (сами не си вервате)... нали е БМВ ... аз ко да кажа за тея е10 е13 еХХ .. за мен тфа са кошници ама не ги обиждам ората важно е че на капака пише бмв и си киселяк .. другото е бошлаф раота
п.с. и аз исках тате да е шеф на банка да карам е100 ли беше новото ама неа ... мъка мъка
... айде да са живи майките и бащите че без тех за къде сме 

п.с. и аз исках тате да е шеф на банка да карам е100 ли беше новото ама неа ... мъка мъка

5 мнения
• Страница 1 от 1