Какви амортесьори ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Какви амортесьори ?
Мммм дошло е време за смяна пък се чудя какви да взема.. кажете си мнението маслени, газови ли какви, марка и пари горе долу

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Bilstein, газови - спор няма. че са най-добри, мисля, че всеки ще го потвърди........ Иначе за пърформънс - Koni 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
gazzzar написа:Bilstein, газови - спор няма. че са най-добри, мисля, че всеки ще го потвърди........ Иначе за пърформънс - Koni
а цената имаш ли представа каква е

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
BOGE са към 60 лв. задни и 130 - 140 предни ама за тия и идея си немам
... за тези дето казвате някой ще изнамери ли цена... та като хода да знам горе долу колко пари са, че да не ме земът за туземец

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
© написа:~600 евро комплекта пружини + амортесиьори Bilstein B12

.
Аз ги смених Предни-Bilstein газо-маслени - 180лв/бр,Задни-Sachs-100лв/бр - маслени...Абе за нашите шътища ,маслените са по добри..
Абе общо ми излезоха окло 650лв с 20% отстъпка комплект с тампоните и прахоувителите без пружини..
Абе общо ми излезоха окло 650лв с 20% отстъпка комплект с тампоните и прахоувителите без пружини..

Re: .
Boce написа:Аз ги смених Предни-Bilstein газо-маслени - 180лв/бр,Задни-Sachs-100лв/бр - маслени...Абе за нашите шътища ,маслените са по добри..
Boce, кой внася Bilstein за Б-я? Дава ли гаранция? Какъв им е произхода (ако е известен

Напоследък хората много се оплакват от Sachs, та... Bilstein или Boge ще да си взема
Don't work hard - think smart
- cezar99_2000r
- Потребител
-
Какви амортесъори?
През септември миналата година смених предни и задни предните по 177лева,задно 105лева марка "Sach" в сервиза зад "Макдоналс" срещу Деница в Младост 2 .Общата цена е 650 лева за всички с 2 години гаранция. За сега съм доволен. Що се отна ся до цената обаче има малко особенност,че това е цената само на амортесъорите и поставянето, аако се налага смяна на тампони и прахозаборници цената се качва с около 60-90 лева.Амортесъорите са масленно-газови и за сега нямам проблеми. Проверкта на старите в сервиза е безплатна. Успех!!!!
14 мнения
• Страница 1 от 1