Проблем с токовете
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с токовете
По принцип, акумолатора ми е заминал и ми се налагаше често да го зареждам... та наскоро случайно забелязах, че ми свети постоянно осветлението за номера и копчето за подгрева на задния прозорец ? 
Конкретно въпроса ми е, като е отворен багажника кое дърпа ток/освен лампата в багажника/ ? Защото имам проблем с ключалката на багажника... но мисля че лампичките за номера нямат нищо общо с отворен-затворен багажник, камо ли копчето за подгрева.
Весели Празници.

Конкретно въпроса ми е, като е отворен багажника кое дърпа ток/освен лампата в багажника/ ? Защото имам проблем с ключалката на багажника... но мисля че лампичките за номера нямат нищо общо с отворен-затворен багажник, камо ли копчето за подгрева.
Весели Празници.

- NKolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i
Re: Проблем с токовете
Според мен имаш скъсани кабели, които минават в маншончето отляво като отвориш багажника. Те дават на късо и затова ти светят плафоните и ти събарят акумулатора. Смъкваш маншончето и гледаш, ако има прекъснати кабели ги удължаваш малко и запояваш. Изолирай ги най-добре с термосвиваеми шлаухки, за да могат да се наврат отново в маншончето всички кабели. Успех.
2 мнения
• Страница 1 от 1