Проблем с паленето ...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- djsancho
-
-
- Кара: Куките да го спират !!!
- Мечтае да кара: G - Power M5 Hurricane Rs
Проблем с паленето ...
Имам следните проблем:
Работи на 2-3 цилиндъра на бензин
На газ си бачка без проблем, но пали трудно и ме е страх да не пецакам ел мотора (или поне така ми казаха)
Та, от къде идват тия проблеми при бензина, един колега пали на газ без проблем и без значение колко е темп на вън.
Газовата ми е обикновена, с някакъв гаден симулатор който всички газаджи ми казват че не се слага на бмв, но така си я купих. Карам я повечето време на газ и се чудя дали може да са дюзи, смених свещите и пак същата работа ...
Не съм сменял горивния филтър, но смятам че не е толкова фатално - или съм в грешка ???
Работи на 2-3 цилиндъра на бензин
На газ си бачка без проблем, но пали трудно и ме е страх да не пецакам ел мотора (или поне така ми казаха)
Та, от къде идват тия проблеми при бензина, един колега пали на газ без проблем и без значение колко е темп на вън.
Газовата ми е обикновена, с някакъв гаден симулатор който всички газаджи ми казват че не се слага на бмв, но така си я купих. Карам я повечето време на газ и се чудя дали може да са дюзи, смених свещите и пак същата работа ...

Не съм сменял горивния филтър, но смятам че не е толкова фатално - или съм в грешка ???

Жената и колата, не си ли въртят г*за - НЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ !!!
- Muny
- Потребител
-
- Кара: E36 318i
- Мечтае да кара: E92 M-Power
- Детайли за колата: М40б18, 92
Re: Проблем с паленето ...
Колега и аз имам подобен проблем. Чистих дюзите, смених дебитомера и нищо, дали може да е от Ландасондата?
- djsancho
-
-
аз също сменях дебитомера та даже и стъпковото моторче, но пак нищо в понеденлник мисля да изчистя дюзите, а ми казаха че може и да е от бензиновата помпа, да не качва ннужното налягане ...

Накратко... виш дали стига бензин до цилиндъра(дюзи, помпа и прочие), после виш дали го изгаря(свещи, кабели, бобини), ако пак няма резултат.. значи липсват буталата. 

- djsancho
-
-
изчистих дюзите, но пак си има този проблем работи на 2 цилиндъра, след като ходих на диагностика се оказа че симулаторък който ми е сложен на газовата не дава ток на другите дюзи и за това бачкат само 2.
утре отивам да го сменям и ако пак не се оправи ... ще слагам друг мотор
утре отивам да го сменям и ако пак не се оправи ... ще слагам друг мотор

5 мнения
• Страница 1 от 1