Оригинален ли е този климатик и може ли да се смени с.....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- PiMPi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3-ка Black Edition
- Мечтае да кара: много неща...
- Детайли за колата: много черна....
Оригинален ли е този климатик и може ли да се смени с.....
Колеги, нещо немога да се ориентирам този климатик оригинален ли е или не ? Ето снимчица как изглежда таблото:

Също така искам да попитам някой вещ колега дали може да се смени с климатроник и изобщо може ли да се смени таблото с такова което има 2 врътки на централната духалка или трябва да се смени цялата инсталация(въдуховоди, компресор, окабеляване и т.н.)?
Няма смисъл да ме питате що не съм си купил направо такава с климатроник и т.н. по простата причина, че вече съм си я купил
, а и тогава не се интересувах от това ама апетита идва с яденето
!

Също така искам да попитам някой вещ колега дали може да се смени с климатроник и изобщо може ли да се смени таблото с такова което има 2 врътки на централната духалка или трябва да се смени цялата инсталация(въдуховоди, компресор, окабеляване и т.н.)?
Няма смисъл да ме питате що не съм си купил направо такава с климатроник и т.н. по простата причина, че вече съм си я купил

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Оригинален ли е този климатик и може ли да се смени с.....
Като гледам копчето за пускане на климата къде е - НЕ Е оригинален... а относно ъпгрейда към климатроник - било то с врътките или дигиталния - ползвай търсачката... има много изписано... и да - трябва да се смени всичко (ако искаш да стане като оригинален).
2 мнения
• Страница 1 от 1