Токове-Норми Консумация???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Токове-Норми Консумация???
Колеги търсих във търсачката но не успях да намеря отговор на въпроса ми??!!
Имам питане за 318ис М42 с Климатик -относно токовете-Някой знае ли по книжка(заводски) каква е консумацията на ток когато колата е във покой със активирана аларма и изключена (става въпрос за заводска аларма-която се изключва напълно със ключе) на мен при замерване ми показва 0.13-0.14 със включена аларма и 0.03 при Дезактивирана. И проблема е че като я оставя със включена аларма за няколко дни ми пада акумулатора и незнам дали проблма е от това?? Зареждането ми е нормално!! Затова ме интересува дали някой знае каква е консумацията на ток във покой и това 0.14 при мен в границите ли е???
Благодаря Предварително!!!!
Имам питане за 318ис М42 с Климатик -относно токовете-Някой знае ли по книжка(заводски) каква е консумацията на ток когато колата е във покой със активирана аларма и изключена (става въпрос за заводска аларма-която се изключва напълно със ключе) на мен при замерване ми показва 0.13-0.14 със включена аларма и 0.03 при Дезактивирана. И проблема е че като я оставя със включена аларма за няколко дни ми пада акумулатора и незнам дали проблма е от това?? Зареждането ми е нормално!! Затова ме интересува дали някой знае каква е консумацията на ток във покой и това 0.14 при мен в границите ли е???
Благодаря Предварително!!!!

- transporter_81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: нещо черно
- Мечтае да кара: 850i
- Детайли за колата: Рег. на 30.01.2009
Re: Токове-Норми Консумация???
Акумулатора
какво му е състоянието,да неси заминава и ти да се шашкаш излишно 

325i на части- viewtopic.php?f=134&t=253370
transporter_81 написа:Акумулаторакакво му е състоянието,да неси заминава и ти да се шашкаш излишно
Няма и Година-почти нов е, в магазина го замерваха и него и казаха че е здрав!!!!!
- transporter_81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: нещо черно
- Мечтае да кара: 850i
- Детайли за колата: Рег. на 30.01.2009
Щом е така,ако искаш да замера моета,през почивните дни, но несъм с оригенална аларма и несъм ис а само 318и 

325i на части- viewtopic.php?f=134&t=253370
- mitko_dd
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 m3
а случаино да имаш сд куча марка(нео елит бошман тъндър и тн)
ако имаш и е вързано да работи и когато колата не е на ацц то извади му буксата и си мери консумацията и ще разбереш откаде ти пада акумулатора
ако имаш и е вързано да работи и когато колата не е на ацц то извади му буксата и си мери консумацията и ще разбереш откаде ти пада акумулатора
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
При мен наскоро мерихме,в нормално положение с включена ларма 0.05.
Алармата ми е същата заводската с ключето.
Имах отечка и се оказа че е машинката която заключва багажника, и CD-то,понеже го бях направил да работи постоянно и при изваден ключ.
На мен за 24 часа ми събори чисто новия акумулатор,така че колега имаш отечка някъде.
Алармата ми е същата заводската с ключето.
Имах отечка и се оказа че е машинката която заключва багажника, и CD-то,понеже го бях направил да работи постоянно и при изваден ключ.
На мен за 24 часа ми събори чисто новия акумулатор,така че колега имаш отечка някъде.

Колеги при спряна аларма ми показва 0.03 и при врътването на ключето отива а 0.14 CDто ми е Pioneer. Както казва колегата mitko_dd -при него е 0.05 със активирана аларма,а и аз така бях чувал за този модел със тези екстри максимума е 0.05 но от хора но които нямам много доверие и за това питам тук??? Изглежда ще се окаже че 0.05 е нормата при активирана аларма и при покзатели отгоре почва да дърпа акумулатора???
- sonic
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се с повече от 525 hp
- Мечтае да кара: ама честно: ONE1
- Детайли за колата: важи
Колеги, спрете се със заводските аларми в Е36. Там заводската аларма не е със сирена и ключе отпред, а само с клаксон и модул вътре зад жабката.
sonic написа:Колеги, спрете се със заводските аларми в Е36. Там заводската аларма не е със сирена и ключе отпред, а само с клаксон и модул вътре зад жабката.
Колега Благодаря за разяснението-(Полезна информация) Но все пак нещо по конкретният въпрос за токовете-Имаш ли идея????

W сирената на алармата отпред има акумулаторни батерии, които са 15годишни, отвори я откачи ги и след това премери тока.
- sonic
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се с повече от 525 hp
- Мечтае да кара: ама честно: ONE1
- Детайли за колата: важи
Щом на изключена аларма няма проплем-започвате да разкачвате алармата, кабелче по кабелче, докато падне консумацията и виждате къде е проблема.
- bmwmaniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i M40
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
bmwmaniq написа:колеги как се мери това 0.05 ??? в смисъл кое меря ?
0.05А (ампера) ток на покой.Мери се последователно на коя да е от клемите на акумулатора с ампермер (съответно при изключени консуматори на ел. енергия-покой)
14 мнения
• Страница 1 от 1