Въпрос за предно стъкло

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: за кеф

Въпрос за предно стъкло

Мнение от DANGER » 02 Дек 2009, 23:02

Колеги някой да е сменял предно стъкло с някое 2-ра употреба и имал ли е някакви проблеми след това?
Колата е е36 купе. Питам защото новите които ми предлагат са все с изкривяване на образа и то на различни места, явно са ментета :dunno: . Мерси.
Кефа цена няма!!!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Въпрос за предно стъкло

Мнение от bum_bum » 03 Дек 2009, 0:44

Кобра имат някви уж по-читави се водят, нямат видими изкривявания.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Savy » 03 Дек 2009, 1:31

В какъв смисъл изкривяване? ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320 Ci
Детайли за колата: Black, M6 Rims

Мнение от Xscape » 03 Дек 2009, 5:56

Аз съм с чисто ново от Глас Груп (драскай лично ако искаш - давам контакти за Пловдив да не правим тука реклама), 150 кинта джама + монтажа + всичките му там уплътнения. ПЕРФЕКТЕН е ! Смяната отне 3-4 часа, много съм доволен.
Think. Believe. Dream. Dare...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавара

Мнение от Игнатов » 03 Дек 2009, 10:37

Xscape написа:........Смяната отне 3-4 часа, много съм доволен.

:shock: :shock: :shock:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 03 Дек 2009, 11:47

Е трябва и да съхне, не го монтират 3-4 часа :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Велосипед

Мнение от Sofiqneca » 03 Дек 2009, 11:49

Преди около месец си взех за моето купенце китайско стъкло от Кобра. За момента съм доволен не ми излезе скъпо макар да имаше отзиви че от най малкото камъче ще се пукне джама. За 1 час стъклото беше на колата като се има в предвид че не ми го слагаха майсторите от Кобра. Поседя около 30 мин да дръпне силикона и скокнах на педала изминавайки 200км. Стъклото нито беше увиснало нито нищо - чиста работа.

Потребител
Аватар
Кара: 318is
Мечтае да кара: E46 М3 3.2SMG

Мнение от Garito » 03 Дек 2009, 14:22

Аз си го смених в Мустанг,с лента ми е от горе!Нямам никакви проблеми след поставянето му,само трябваше да отида до Дару Кар и да си взема уплътнението.Колата също ми е е36 купе :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 03 Дек 2009, 14:53

Sofiqneca написа:Преди около месец си взех за моето купенце китайско стъкло от Кобра. За момента съм доволен не ми излезе скъпо макар да имаше отзиви че от най малкото камъче ще се пукне джама. За 1 час стъклото беше на колата като се има в предвид че не ми го слагаха майсторите от Кобра. Поседя около 30 мин да дръпне силикона и скокнах на педала изминавайки 200км. Стъклото нито беше увиснало нито нищо - чиста работа.

Не е речено, че 100% ще висне ама при висока скорост може да свири или да прокапе по някое време. Има си технологично време, което трябва да се спазва. Едва ли са го измислили за да си пълнят сервизите с чакащи коли.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Savy » 03 Дек 2009, 19:36

хахах 200 км след слагане на стъклото мале мале...желателно е поне 1 ден да не се кара колата (най-добре)! ;) Попринцип казват 4е трябва да стои 4-5 часа и след това може да я караш! От Кобра ми го смениха за 15-20 мин. на място! :yes: :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325 tds Touring
Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >

Мнение от Любо /ba1_hu1/ » 03 Дек 2009, 19:50

bum_bum написа:
Sofiqneca написа:Преди около месец си взех за моето купенце китайско стъкло от Кобра. За момента съм доволен не ми излезе скъпо макар да имаше отзиви че от най малкото камъче ще се пукне джама. За 1 час стъклото беше на колата като се има в предвид че не ми го слагаха майсторите от Кобра. Поседя около 30 мин да дръпне силикона и скокнах на педала изминавайки 200км. Стъклото нито беше увиснало нито нищо - чиста работа.

Не е речено, че 100% ще висне ама при висока скорост може да свири или да прокапе по някое време. Има си технологично време, което трябва да се спазва. Едва ли са го измислили за да си пълнят сервизите с чакащи коли.

Напълно съгласен :yes: От точно кофти монтаж все още ми тече предното стъкло, при висока скорост се чува леко свистене от кривото поставяне явно... Има си точно време за изчакване на силиконите и е препоръчително да се спазват ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: за кеф

Мнение от DANGER » 03 Дек 2009, 22:25

Мерси колеги :yes:
Кефа цена няма!!!

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Велосипед

Мнение от Sofiqneca » 04 Дек 2009, 0:49

ba1_hu1 написа:
bum_bum написа:

Напълно съгласен :yes: От точно кофти монтаж все още ми тече предното стъкло, при висока скорост се чува леко свистене от кривото поставяне явно... Има си точно време за изчакване на силиконите и е препоръчително да се спазват ;)

Дано не се счита за спам, но какво искате да кажете под високо скорост. Защото като докарвах колата към София с около 140км/ч нямаше и звук от към предното стъкло. Това значи ли че съм извадил късмет поради факта че не съм изчакал силикона да дръпне поне 2 часа ?

Потребител
Аватар
Кара: E36 325TD

Мнение от Yourdeath » 04 Дек 2009, 18:30

Аз също си смених стъклото в "Кобра" сложиха ми най-доброто което имаха с сенник. Оставих колата в 11 и в 3 часа я подкарах към нас. Струваше ми 166 лева всичко и съм много доволен, няма изкривявания, няма свестене, няма и капка вода :yes: ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 04 Дек 2009, 21:13

И мойто за сега не свисти, но за съжаление не мога да ги похваля, смениха стъклото, но ми надраха яко карбоновия капак :ranting:
Изображение

Следваща

Назад към E36