Диагностика в Пловдив
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Kinopi
- младши ентусиаст
-
- Кара: с натегнат шпер
- Мечтае да кара: ///M3 E36
Диагностика в Пловдив
Къде в Пловдив мога да заведа моята красавица на диагностика.Търся най - евтиното място разбира се тъй като и с парите не съм мн добре.Имам проблем със отчитането на бензина и от това което прочетох най - вероятно ще трябва да се сменят ламбда сонда и бензинов филтър.Но все пак предпочитам първо да мина през диагностика и след това да реша какво ще правя.И ако може да ми кажете колко ще ми струва в обикновен сервиз и в сервиз на БМВ.Благодаря предварително.
- transporter_81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: нещо черно
- Мечтае да кара: 850i
- Детайли за колата: Рег. на 30.01.2009
Re: Диагностика в Пловдив
viewtopic.php?f=8&t=176945 Колега здравей.Разгледай тази тема в нея има линк към друга с проблем като твоя
А за диагностика н НАИС-Кар на асеновградския мост е най-добре ,ама е малко по дебело 35-40лв беше преди 1год. В боша до скобелева майка е същата работа.Пи евтиния вариянт е в такси-1 срещу махалата на талибаните
там е 25 кинта,ама нещо несъм много очарован
а за горивния филтър-даи подробности за колата и ще ти кажа много неща-за смяна, мястото му,най-добта цена и т.н.Дано съм ти бил полезен и успех 

325i на части- viewtopic.php?f=134&t=253370
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
преди известно време ми се наложи да ида в боша за диагностика какво гледаха какво правиха не мога да кажа но с 2 думи нищо не свършиха ! преди една седмица закарах колата в Castrol-a в Кичука на Братя Бъгстон се намира сервиза 40 мин майстора ми човърка колата какво ли не и прави диагностика ,елкон и това всичко ми легна 20 лв
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Kinopi написа: Имам проблем със отчитането на бензина и от това което прочетох най - вероятно ще трябва да се сменят ламбда сонда и бензинов филтър.
Аз ли нещо не мога да схвана

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
transporter_81 написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=8&t=176945 Колега здравей.Разгледай тази тема в нея има линк към друга с проблем като твояА за диагностика н НАИС-Кар на асеновградския мост е най-добре ,ама е малко по дебело 35-40лв беше преди 1год. В боша до скобелева майка е същата работа.Пи евтиния вариянт е в такси-1 срещу махалата на талибаните
там е 25 кинта,ама нещо несъм много очарован
а за горивния филтър-даи подробности за колата и ще ти кажа много неща-за смяна, мястото му,най-добта цена и т.н.Дано съм ти бил полезен и успех
точно преди една година и аз правих диагностика в НАЙСИ кар и беше 20лв, аз там съм си правил и някои ремонти по колата и съм адски доволен от сервиза

П.С. Нищо не ти пречи да им звъннеш и да попиташ колко пари ще е диагностиката и направо да си запишеш час кога да отидеш, тел> 032/626768
П.С.2 Що се отнася до връзката с бензина и ламбдата, предполагам, че колегата пуснал темата има предвид, че бензина много бързо му намалява ==> гори доста ==> има не работеща ламбда сонда....... (поне аз така си го обяснявам)
- transporter_81
- кандидат ентусиаст
-
точно преди една година и аз правих диагностика в НАЙСИ кар и беше 20лв,??? Колега на мен ми взеха за пълна доагностика 85лв тя включва: Тест на комп.,проверка ходова част,замерване компресоя и проверка клима. Карах една бима за да я купувам,ама много кусури
а за компа беше 35 или 38 кинта,ако си намеря бележките ще пиша. Успех 

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
transporter_81 написа:точно преди една година и аз правих диагностика в НАЙСИ кар и беше 20лв,??? Колега на мен ми взеха за пълна доагностика 85лв тя включва: Тест на комп.,проверка ходова част,замерване компресоя и проверка клима. Карах една бима за да я купувам,ама много кусуриа за компа беше 35 или 38 кинта,ако си намеря бележките ще пиша. Успех
извинявай колега прав си

35лв струваше преди година в Найси диагностиката, сега погледнах в листа, сори още веднъж, явно съм се заблудил с нещо друго, а именно май преглед на ходова част в Мкар май беше 20лв и от там

- lop_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318i м40 R.I.P:( е36 320и м52
- Мечтае да кара: x5 или е36 кабрио
nakoone написа:Отиди при Любака той е твоя човек.Ако искаш тел. пиши на л.с.
Наистина колега.Любака е твоя човек .Много готин и много пекан .Той ще ти свърши работа

може всичко да е ,да ама не е бмв 

- transporter_81
- кандидат ентусиаст
-
Абе я ми даите малко инфо за този Любака 

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
transporter_81 написа:Абе я ми даите малко инфо за този Любака
Какво точно те интересува?Пиши на л.с. за да не става реклама.

- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
От Castrol сервиза в Кичука и аз съм много доволен! 20лв е диагностиката!
В Бош-а ходих преди 2 години веднъж и повече няма да стъпя 

- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
morafeta написа:преди известно време ми се наложи да ида в боша за диагностика какво гледаха какво правиха не мога да кажа но с 2 думи нищо не свършиха ! преди една седмица закарах колата в Castrol-a в Кичука на Братя Бъгстон се намира сервиза 40 мин майстора ми човърка колата какво ли не и прави диагностика ,елкон и това всичко ми легна 20 лв
И аз съм за този човек там.

Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
- mitky
- Потребител
-
- Кара: e92 335i DCT
Само Castrol-а много са точни.Бях преди около седмица направи пълна диагностика и пари не ми взе....
15 мнения
• Страница 1 от 1