Проблем с охладителната система!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Проблем с охладителната система!

Мнение от Делян » 21 Ное 2009, 18:13

Здравейте колеги! Има много теми по въпроса,но точния отговор не мога да го открия.Та проблема ми е следният,имам чувството,че мъркучите от радиатора ми ги надува,доста са твърди ,поне на мен така ми изглежда.Хлътват при стискане,но доста малко.Преди месец сменях гарнитура на главата,вложки,клапани и т.н.,след това преди 2 седмици,сменях термостат,преди смяната на термостата ми се струва,че бяха по меки маркучите.След смяната на термостата обезвъздуших,но сега при загряла кола и пуснато парно,нарочно отвивам леко пробката да видя дали ще излизат мехурчета,мехеурчета няма,но излиза струйка,с доста голямо налягане,видга се около 5 см над пробката и ми се струва,че не е нормално.И самите маркучи ми се струват доста горещи,не мога да си държа ръката на тях повече от 5-6 секунди.Течност не губи изобщо,нивото го следя всеки ден.Може ли да е станал някакъв въздушен мехур,след като съм сменял термостата и да не може да се обезвъздуши от пробката,нормално ли е да излиза такава силна струйка антифриз от пробката и нормално ли е да са толкова горещи маркучите?Благодаря ви предварително за отговорите.

Назад към E36