проверка и пълнене на климатик
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
проверка и пълнене на климатик
уважаеми колеги ентусиасти,
за пуржа година имам кола с клима в българия и за щастие е произведена от великата марка
интересува ме следното: исксам да разбера дали има достатъчно фреон в системата, къде мога да го направя ама не да ми кажат празен е а тои да не е и колко струва, както и каква е цената на пълненето
колко често трябжа да се прави проверката
за пуржа година имам кола с клима в българия и за щастие е произведена от великата марка

интересува ме следното: исксам да разбера дали има достатъчно фреон в системата, къде мога да го направя ама не да ми кажат празен е а тои да не е и колко струва, както и каква е цената на пълненето
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Re: проверка и пълнене на климатик
acho написа:уважаеми колеги ентусиасти,
за пуржа година имам кола с клима в българия и за щастие е произведена от великата марка![]()
Отваряш капачката, бъркаш/натискаш с нещо остро съчмата (или каквото е там). Ако изпусне газ - ОК. Ако не значи климата е празна. Оттам нататък се гледа налягане и т.н. простотийки. Най-добре иди на Бул.Черни връх след Мототехника, но от лявата страна - ИМПАС. Там ще го погледнат. Трябва да си спокоен, защото те също така и монтират климатици, та си знаят работата.
Успех.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
то в импас мнго дебело, горна баня е истината 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
като го пуснеш има едни стъкълца на пътя на фреона отпред в коша ,там не трябва да минават мехурчета въздух .. ако минават значи е за доливане
а това с излускането ако го пробваш 3-4 пъти и ще стане за доливане дори и да е добре 

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Alexi написа:като го пуснеш има едни стъкълца на пътя на фреона отпред в коша ,там не трябва да минават мехурчета въздух .. ако минават значи е за доливанеа това с излускането ако го пробваш 3-4 пъти и ще стане за доливане дори и да е добре
Това не е вярно - винаги има мехурчета. Даже има един интересен факт - като ги погледнеш през това стъкалце и винаги се въртят по посока на часовниковата стрелка и никога обратно

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
аве моя като почне да духа хладно вместо студено го водя на майстор да долее ,някъде на 2 години се налага..а това за мехурчетата май го четох преди време някъде из форума..
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Явор написа:то в импас мнго дебело, горна баня е истината
Сервиза на Скорпион 13 ли имаш в предвид.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
9 мнения
• Страница 1 от 1