изправяне на джанти /лети/
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
изправяне на джанти /лети/
бихте ли споделили мнение за места ж софия където изправят лети джанти и кудето знаят какжо правят както и цени
благодаря
благодаря
- Milionera213
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740i
Мога да препоръчм един гумаджия дето е много добър, но си взима своето
. Обаче има много добри машини и работи много съвестно, прави и страхотен баланс, намества гумите по джантите, абе въобще много се старае, джантите ги изправя перфектно, цените за лята джанта започват от 20 кинта но ги прави с микрометър и е голяма играчка, намира се на пътя от дървеница към околовръстното шосе като тръгнеш на можеби километър от дясната страна, мисля че срещу него точно беше някакъв сервиз на някакви таксисти но не си спомням на кои точно, има табела отчно преди него - машинно изправяне на джанти или нещо подобно.

Искам да пожелая на всички крадци парите които изкарват от кражби да ги дават за хемодиализа, патерици, химиотерапия, инвалидни колички и антибиотици
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Нашия доверен гумаджия е danini
Прави джантите на половината
членове на форума.Работи в Радиал до Деница в Младост.

членове на форума.Работи в Радиал до Деница в Младост.
..
Абе незнам кой е Дани ама за изправяне може да е 10-ка - добре,обаче за втори път ми се случва да имам спукана гума на ебано място и да ми казва че не може да се направи,после отивам на Радиала до Универсияда и там ги правят...
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: ..
Boce написа:Абе незнам кой е Дани ама за изправяне може да е 10-ка - добре,обаче за втори път ми се случва да имам спукана гума на ебано място и да ми казва че не може да се направи,после отивам на Радиала до Универсияда и там ги правят...
човече всичко може да се направи

- Psysky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2002 E46 2.2
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- theraven_nz
- младши ентусиаст