Питане за дървенията по интериора ...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Питане за дървенията по интериора ...
Колеги предстой ми реставриране на централната конзола... Въпроса е че незнам от къде мога да намеря какъв точно фунир се води тая простотия.
Вече съм я изшкурил и си е на пластмаса но ми трябва да разбера как се е водил фабрично.
Говоря за тъмното дърво.
Предварително благодаря.
Вече съм я изшкурил и си е на пластмаса но ми трябва да разбера как се е водил фабрично.
Говоря за тъмното дърво.
Предварително благодаря.

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
Re: Питане за дървенията по интериора ...
ами звъниш в Дарукар и си поръчваш............ не знам какви пари е, но със сигурност ще се облещиш 

Здравей,незнам какав е интериора и колко тъмен,но без снимка няма как да се види и невярвам някой да може да ти помогне така на посоки.Като за начало отиди в някой Практикер,Бриколаж или нещо подобно и сравнявай.Самоче гланца после незнам как ще го получиш,освен с лакиране.
"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тва ми се струва невързможно с тия кривини да се облепи с фурнир.. по-скоро ще трябва да се примириш с черен мат или лак.
- BH5482BH
- младши ентусиаст
-
- Кара: с превишена скорост
Може да се облепи, но работата става сериозна
, ще му трябва по сериозна апаратура, виждал съм да го правят с някакви специални пликове(доста здрави) и един компресор който изсмуква въздуха от плика. Намазваш пластмасата с лепило слагаш фурнира отгоре върху нея и двете неща в плика, става идеално всичко прилепва перфекно оставя се компресърчето да работи 5,6 часа докато лепилото стегне добре

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
6 мнения
• Страница 1 от 1