въпрос за чип
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
въпрос за чип
става въпрос за поставяне на чип на 325тдс
ако някой си е сложил или има наблюдения нека сподели
интересува ме дали има добър ефект и дали няма някаква опасност за турбината или двигателя понеже са ми казвали че този двг е малко кекав от към прегряване и пука глава
ще съм благодарен на всякаква информация
ако някой си е сложил или има наблюдения нека сподели
интересува ме дали има добър ефект и дали няма някаква опасност за турбината или двигателя понеже са ми казвали че този двг е малко кекав от към прегряване и пука глава
ще съм благодарен на всякаква информация
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Нищо не му е слабо на тоя мотор.
Ефект има много добър върху "вървежа", но не и въху разхода, каквото и да ти разправят.
Не е кофти нито за турбината, нито за нищо др- аз вече близо 100к съм с чип и то с по- малкия тдс- 1.7
Инфо за чип има много ако идеш на "търсене", а за инсталиране търси човек с профил "Kalio". Цена около 350лв.
Ефект има много добър върху "вървежа", но не и въху разхода, каквото и да ти разправят.
Не е кофти нито за турбината, нито за нищо др- аз вече близо 100к съм с чип и то с по- малкия тдс- 1.7
Инфо за чип има много ако идеш на "търсене", а за инсталиране търси човек с профил "Kalio". Цена около 350лв.
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Бате ти плати ли си Уиндолса
Същото е и с чиповете 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Те и ония кой знае колко са си го плащали, иначе Калио казваше, че от Италия му пращали софта за чиповете и уж го плаща. Там има да плащат наеми, заплати и т.н.. а самодееца квото изкара- негово си е.
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
И тоя от 350 и другия от 1000 са все същото, ако софта не е платен - реалната цена на чипа е 5 лв. + труда да ти го сложат - ако си плащаш за софта - тогава вече е друго. Ама никой неможе да ме убеди, че всички еднакви чипове дето ги слагат са купени, а не копирани. Едва ли има човек в БГ, който да купи два пъти един и същи чип от вън.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Tи па два пъти да купува един чип
да не е луд
Става въпрос за първия път само.
Честно казано ме боли гъ$@ дали е купен или копиран, щом цената ми изнася и щом колата върви добре.
BTW. Калин сложи чип и на 525цата на съквартиранта ми и оня вика, че доста разлика се усещало.. аз ходих като я пробвахме ама колко се усеща не разбрах щото бях твърде зает да си чета молитвите докато оня луд караше по заледената магистрала с едни пръдливи летни гуми с 230- 240++

Става въпрос за първия път само.
Честно казано ме боли гъ$@ дали е купен или копиран, щом цената ми изнася и щом колата върви добре.
BTW. Калин сложи чип и на 525цата на съквартиранта ми и оня вика, че доста разлика се усещало.. аз ходих като я пробвахме ама колко се усеща не разбрах щото бях твърде зает да си чета молитвите докато оня луд караше по заледената магистрала с едни пръдливи летни гуми с 230- 240++
Виж по горе внимателно.Става въпрос за 2,5тдс!Smashed написа:scarf: 230- 240++ Да бе?????
Много ясно че ги прави, не се съмнявай! Освен ако не бум не говори за 525 ТДС, но не вярвам. 525 с чип става над 210 коня, така че сигурно ще направи и 250, поне 325 съм чувал че ги прави 250 с чип тунингаиначе 230-240
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Сори, че не съм доуточнил.. Става въпрос за най- вървящата 525i, която някога съм виждал
Иначе топ спиида на мойта е кръгло 200 с чипа на Хемус точно преди влизането в София на равното. 1 път там съм правил 190 с газ до дъно, незнам що нещя повече, но ми се запали ауспуха, няколко седмици по- късно пак там направи точно 200.

Иначе топ спиида на мойта е кръгло 200 с чипа на Хемус точно преди влизането в София на равното. 1 път там съм правил 190 с газ до дъно, незнам що нещя повече, но ми се запали ауспуха, няколко седмици по- късно пак там направи точно 200.
krika написа:Бате ти плати ли си УиндолсаСъщото е и с чиповете
Светна ми като бял ден благодаря !
А един въпрос като му се слага чипа
и се гонят скорости пък и попринцип
колата се реже повече маслото
по-често ли ще трябва да се сменя
става въпрос за индикацията
и хубаво ли е да помислим за
по-скъпо и по-качествено масло?

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
BAYRON написа:А един въпрос като му се слага чипа
и се гонят скорости пък и попринцип
колата се реже повече маслото
по-често ли ще трябва да се сменя
става въпрос за индикацията
и хубаво ли е да помислим за
по-скъпо и по-качествено масло?
7500 км пробег

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Smashed написа:scarf: 230- 240++ Да бе?????
Много ясно че ги прави, не се съмнявай! Освен ако не бум не говори за 525 ТДС, но не вярвам. 525 с чип става над 210 коня, така че сигурно ще направи и 250, поне 325 съм чувал че ги прави 250 с чип тунингаиначе 230-240
250?!!! Няма начин да стане! Колата е близо 1600кг. Смятайте бе хора! Има си формули! За да качи 30км в/у Vmax на тази кола и трябват мин. още 60-70кс. отгоре!
При 210кс. би могла да направи 235км/ч, 240км/ч с попътен вятър!

Не ги гледайте тези километражи, всички коли имат умишлена процентна грешка в +. Айде да не заприличваме на тинейджърския форум в дира "Най-добрата кола", където може да се чуят изцепки от сорта на: "Абе откак сложих чипа и ся ми превърта километража, да го еаа..!"

Big Money Works
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3