Стягане на кормилния прът и волана
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Стягане на кормилния прът и волана
Привет колеги! Значипроблемае следниян- от скоро взе да ми играе волана. Мести се наляво- надясно с около половин сантим.Днес махнах кората и гледам, че има една скоба която е хваната с дваболта. Обаче болтвете нещо с конусовидна глава, а отгоре нямат гайка. Някой свалял ли е кормилото, да каже как се стегат тези неща, че у някой завой ще ми остане пръта в ръцете
Ето за това говоря:

Ето за това говоря:
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Стягане на кормилния прът и волана
ivopicha написа:Привет колеги! Значипроблемае следниян- от скоро взе да ми играе волана. Мести се наляво- надясно с около половин сантим.Днес махнах кората и гледам, че има една скоба която е хваната с дваболта. Обаче болтвете нещо с конусовидна глава, а отгоре нямат гайка. Някой свалял ли е кормилото, да каже как се стегат тези неща, че у някой завой ще ми остане пръта в ръцете![]()
Ето за това говоря:
Значи , тези двата болта не се отвиват (те са нещо като занитени , няма как да ги отвиеш ) .... Преди доста време разбивах там покрай тия чарколяци (когато свалях табло за ремонт на климатик) и ми е малко мътно как беше точно , но мисля ,че болта , който фиксираше кормилния прът заедно с планката е номер 7 от схемата, той беше един дълъг болт мисля ... Пак казвам преди доста време беше и може и да греша (ако го мерна само ще се сетя , но сега ...

- maksim_uk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 1,8 97g
Re: Стягане на кормилния прът и волана
това са скьсани болтове(в завода ги стягат докато се скасат) с чук и секач ще ги развиеш.
добрия заварчик ампеража не го бърка
3 мнения
• Страница 1 от 1