за бордкомпютъра
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
за бордкомпютъра
Значи не ми е ясно следното:
Бордкомпютъра ми е от тези със съкратените функции без измерване на остатък гориво разходи и т.н. Имам само температурата, чек контрола и от ляво едни копченца-10,100,1000 или нещо такова.
Когато дам на контакт и темп. е под 3гр. мисля беше тогава изписуква предупреждава явно и след това гасне. Не зная защо когато вече запаля и искам постоянно да ми изписва температурата това не става при натискане на бутончето, а и наче чек контрола го изписва. Един път беше станало но незнам и аз какви комбинации от копчета бях натиснал. Порових из търсачката на тема борд компютър но нищо не можах да намеря по въпроса, за това ако някой знае нещо много ще съм му благодарен да каже
Бордкомпютъра ми е от тези със съкратените функции без измерване на остатък гориво разходи и т.н. Имам само температурата, чек контрола и от ляво едни копченца-10,100,1000 или нещо такова.
Когато дам на контакт и темп. е под 3гр. мисля беше тогава изписуква предупреждава явно и след това гасне. Не зная защо когато вече запаля и искам постоянно да ми изписва температурата това не става при натискане на бутончето, а и наче чек контрола го изписва. Един път беше станало но незнам и аз какви комбинации от копчета бях натиснал. Порових из търсачката на тема борд компютър но нищо не можах да намеря по въпроса, за това ако някой знае нещо много ще съм му благодарен да каже

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
- petio
- младши ентусиаст
-
- Кара: 550d xdrive
значи при мен е само термометъра. И исписукването наистина е за евентуално наличие на лед по пътя. А за постоянно изписване на температурата при мен има едно копче, най от ляво мисля. Като го натисна и гасне темп. като го натисна пак я показва отново
- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
тук има разни хитринки за борд компютъра, дано ти помогне:
http://www.unofficialbmw.com/repair_faqs/obc.html
http://www.unofficialbmw.com/repair_faqs/obc.html
let the BMW be with you
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
Абе хора не знам за вас, ама на мен тия хитринки не ми бачкат, т.е. съвсем други са. Като натисна 1000 + 10 и ми излиза Funktion (се тая) и като въвеждам тия кодове при мен е друго. Например 1 мисля че ми беше смяна на езика. Пробвал съм всичките до 99 и примерно имам функция 41, която ми показва текущата скорост, а това го няма документирано в тези ръководства. Може би описаните там кодове важат само ако си ънлокнал компютъра? 

- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
Мдаааам и аз това съм забелязъл - тези комбинации въобще не работят, може би са само за американските версии?!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- val
- младши ентусиаст