въпросче - тука има тука нема :)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Гост
-
въпросче - тука има тука нема :)
след коя година е големия бъбрек , че сам си харесал 1 кола 96 но е с малкия което значи че е имала среща с бързия влак ли ?
и другото на фаровете на стъклото има едни пъпчици .. но ми казаха че оргиналните стъкла на фаровете са без ... което пак ме навежда на мисълта че можеби е имала среща с влак стрела
но пък 1 бърз поглед в мобиле.де показва че над 60 % от колите са с малкия ... ха сега къде е ключа за бараката
то ако всички са удряни бах катастрофите са ставали значи 1 здрав влак не е останал

и другото на фаровете на стъклото има едни пъпчици .. но ми казаха че оргиналните стъкла на фаровете са без ... което пак ме навежда на мисълта че можеби е имала среща с влак стрела

но пък 1 бърз поглед в мобиле.де показва че над 60 % от колите са с малкия ... ха сега къде е ключа за бараката

то ако всички са удряни бах катастрофите са ставали значи 1 здрав влак не е останал

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Няма точна формула от тогава е с големия от тогава е с малкия. Фаровете оригинално са си пъпчици след 94-95 година ако не се лъжа.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
bam-bam написа:пък тфа за пъпчиците ме излъга Цане да се линчува![]()
![]()
Ми на мойте фарове няма пъпчици а ня таях си има лепенка БМВ - АГ ! Иди го разбери, на старата кола имаше .. ма там фаровете бяха тайвански !
П.С. Нарочно ли го правиш

R.I.P Landikar
- Гост
-
10 мнения
• Страница 1 от 1