Преден ляв дат4ик за ABS...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Преден ляв дат4ик за ABS...

развален. Даите някаква идеа,каде да го намеря и как да го сменя
Datcik
При Варри-2000,на "Оборище"50-Б,мисля че струваше-174лв.,тел.02/9441676,Мобилен-0887 36 19 23
!!!!!!!! Май нещо си в грешка?Не датчика за износването на накладките.А датчик за АВS!!!!!Slavy написа:Аз си купих нов за 60 лв. от един специализиран магазин за накладки в Овча Купел и нямам никакви проблеми. Магазина е на Любляна. Като тръгнеш от банята към околовръстното, от лявата страна. Не знам кой номер.
scarf написа:!!!!!!!! Май нещо си в грешка?Не датчика за износването на накладките.А датчик за АВS!!!!!Slavy написа:Аз си купих нов за 60 лв. от един специализиран магазин за накладки в Овча Купел и нямам никакви проблеми. Магазина е на Любляна. Като тръгнеш от банята към околовръстното, от лявата страна. Не знам кой номер.
Абе и аз се озъбих , баси за 60 лв. нов за АБС-а

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
bawareca написа:Абе и аз се озъбих , баси за 60 лв. нов за АБС-а![]()
Ако датчиците са такива, каквито си мисля - даже и 30 лв. им е много

здравейте приятели.имам един проблем с абс а.лампи4ката ми свети постояно отидох в някакъв сервис и ми казаха че проблема не е в сензорите на колелата.аз измерих сам по схема и установих че когато натисна спирачката трябва да ми 3в и когато не е натиснат 1в поне това мойах да разбера.ако някои разбира били ми помогнал.мерси....
12 мнения
• Страница 1 от 1