Въпрос за шибидаха?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Milionera213
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740i
Въпрос за шибидаха?
Значи от шибидаха ми шуми някаде между 100 и 140 Км/ч, електрически е ако има някакво значение, някой да има идея как или каде да ми го оправят че е дразнещо ?
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Нали си милионер, купи си кабрио
Моя трака на паваж и дупки и си мисля, че са някакви водачи на въженцата за затваряне и отваряне!

Моя трака на паваж и дупки и си мисля, че са някакви водачи на въженцата за затваряне и отваряне!
- Milionera213
- кандидат ентусиаст
-
Виждам че явно никой не е имал моя проблем... да питам друго... Някой решил ли е проблема с конденденза във фаровете на е36 и как ако не е тайна. Благодаря преварително
Аз го оправих проблема с конденза.
Взех от MrBricolage лепило за стъкло на Henkel - към 10 лв струва (може и по-малко да е, вече не помня). То е като силикон, черно - мога да направя снимка да го видите.
Минах ръбовете на фара между пластмасовата част и стъклото. Няма грешка! Само трябва да го направите в сухо време, за да няма конденз във фара.
Взех от MrBricolage лепило за стъкло на Henkel - към 10 лв струва (може и по-малко да е, вече не помня). То е като силикон, черно - мога да направя снимка да го видите.
Минах ръбовете на фара между пластмасовата част и стъклото. Няма грешка! Само трябва да го направите в сухо време, за да няма конденз във фара.

- Milionera213
- кандидат ентусиаст
-
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
А не се ли замисляте защо ги има тия отвори в фара ? Малко или много от там става охлаждане .. иначе ако покарате 1-2 ч. на къси + дълги вътре ще стане меко казано жегичка не мислите ли ? всичко е измислено и съм сигурен че няма и една дупчица по тая кола която да е просто ей така 

R.I.P Landikar
9 мнения
• Страница 1 от 1