моля за помощ

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW-to nastrani

моля за помощ

Мнение от diqn_bs » 26 Окт 2009, 20:03

имам едно питани свързано с централното.значи проблема е следния заключвам колата с ключа е сле 2 секунди колата се отключва сама защо така и немога да я зяключа кажете от кво може да е тва. :(
Българска ДРИФТ Федерация
Изображение

Потребител
Аватар

Re: моля за помощ

Мнение от Aleks79 » 26 Окт 2009, 20:05

На мен ми с еполучаваше така... Беше станало нещо с кабелите които са на задниа капак за багажника. Имаше някакав прекъснат,окъсяваше нещо маи. Но при всяко едно положение, според мен, е нещо по кабелите които водиат към някоя от машинките.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от IPI78 » 26 Окт 2009, 20:07

Провери си снопа с кабели на багажника!Ползвай търсачката има много изписано!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 26 Окт 2009, 20:11

diqn_bs написа:имам едно питани свързано с централното.значи проблема е следния заключвам колата с ключа е сле 2 секунди колата се отключва сама защо така и немога да я зяключа кажете от кво може да е тва. :(

Колега , това "явление" не е нещо нетипично за Е36 .... И не си само ти така (ако това ще те успокои) ... Доста колеги съм чувал да се оплакват .... Както колегите преди мен са ти казали - провери си снопа с кабелите при багажника ...Но има и друго ....При мен този проблем идваше от това , че механизма на багажника не беше добре настроен и често пъти като заключвах , чува се че централното сработва и заключва уж всичко и моментално след това се отключва ...Първо мислех , че ми е скапан модула , но ..... веднъж както се заключи и съвсем случайно отидох до багажника и установих , че всичко е заключено но багажника не е и като натиснах бутончето и си го отворих ... Та след като си настроих заключващия механизъм вече тоя проблем със отключването ми изчезна .... Това , което се опитвам да ти кажа е , че проблема може да е в модула от една страна , а от друга , може някоя от вратите или багажника да не се заключват добре и това е "рефлекс" на централното да се самоотключи сам ... Та провери дали мехнизмите на багажника и на вратите се затварят "мазно" ....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от diqn_bs » 26 Окт 2009, 20:17

мерси ще проверя каде са тес механизми че от 2 дена го имам бмв-то преди тва имах е30
Изображение

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 27 Окт 2009, 0:09

Плафоните присветват ли ти докато караш ,ако да може и от палчетата на ключалките на купето да е-разменяш ги и ще искараш още някоя година
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

Потребител
Аватар
Кара: 318is
Мечтае да кара: E46 М3 3.2SMG

Мнение от Garito » 27 Окт 2009, 1:16

и аз имах същия проблем и се оказа,че е от кабелите в багажника.виж ги :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от diqn_bs » 27 Окт 2009, 15:43

ми да присветват.каде са тес палчета и кое трябва да разменя имам колата от два дена и не сум мн наясно ако може снимков материал ще съм мн благодарен.
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 27 Окт 2009, 17:42

В другата ти тема ти написах някои неща... вероятно това ще ти отговори на въпроса "Защо тази бе заключена?"... :cop:

Назад към E36