Отстраними ли са следните проблеми с 325 tds и за колко?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Отстраними ли са следните проблеми с 325 tds и за колко?
Гледах днес една 325 tds, която според мен имаше следните проблеми:
1. Трудно и се отваряше предния капак - мисля, че ставаше дума за проблем с жилото, но дали не е в следствие на подменяна преница?
2. Нещо като накладка или спирачен диск се обаждаше селед преминаването на дупки - възможно ли е износени спирачки ту да стържат ту не.
3. Климатроникът не работеше поради "източен" фреон - възможно ли е да се смени фреонът и колко ще ми струва?
По пинцип ми се стори, че другото и е наред - поне доста драпаше.
Може ли да ми дадете съвет, горе-долу колко ще ми трябва да си реша горните проблеми и дали 10к е много за кола от 95 с тези недостатъци-аз не разбирам много от коли?
1. Трудно и се отваряше предния капак - мисля, че ставаше дума за проблем с жилото, но дали не е в следствие на подменяна преница?
2. Нещо като накладка или спирачен диск се обаждаше селед преминаването на дупки - възможно ли е износени спирачки ту да стържат ту не.
3. Климатроникът не работеше поради "източен" фреон - възможно ли е да се смени фреонът и колко ще ми струва?
Може ли да ми дадете съвет, горе-долу колко ще ми трябва да си реша горните проблеми и дали 10к е много за кола от 95 с тези недостатъци-аз не разбирам много от коли?
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Re: Отстраними ли са следните проблеми с 325 tds и за колко
badboy_st написа:Гледах днес една 325 tds, която според мен имаше следните проблеми:
Вероятна причина: стояла е дълго време в някоя автокъща и жилото е ръждясало. Има специален инструмент с който се смазва въпросното жило и проблема го нема. Как ще го провериш? Като отвориш капака ще обърнеш внимание на ръчката в купето дали се движи плавно или на тласъци

badboy_st написа:2. Нещо като накладка или спирачен диск се обаждаше селед преминаването на дупки - възможно ли е износени спирачки ту да стържат ту не.
Вероятна причина: Пластинките които придържат накладките в спирачните апарати да липсват (или поне една от тях). Точно такава е тяхната функция да не позволяват накладките да тропат.

badboy_st написа:3. Климатроникът не работеше поради "източен" фреон - възможно ли е да се смени фреонът и колко ще ми струва?
За 50 лв. ще разбереш дали така, както ти казват. Просто се разбери с човека да идете заедно да я напълни (той) с фреон и ако работи климатика (и разбира се при твое желание) може да му я платиш + цената на фреона.

ПП. Иначе двигателя няистина е много добър.
Успех

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
според мен цената е МНОГО добра, даже нереална, но колата има сериозен удар отпред и трябва да се прегледа внимателно !!!

лл
Виж кво приятел закарай колата в сервиз да ти видят двигателя как е виж преливника на радиатора отстрани дали има масло - ако е така значи е кривила глава..Дюзите също и най-вече 4-та дето е електронна...Амортисъорите ходи направи един тест (без пари е) ...
Виското и него го виж - ако като загасиш колата перката не спира да се варти значи е трагнало и то...
И 10 бона за тая кола са малко,казвам ти го щото аз зех същата за тия пари и сега сега съм с чисто нов двигател....
Щото евтиното ВИНАГИ излиза СКЪПО.!!!!!
Виското и него го виж - ако като загасиш колата перката не спира да се варти значи е трагнало и то...
И 10 бона за тая кола са малко,казвам ти го щото аз зех същата за тия пари и сега сега съм с чисто нов двигател....

Щото евтиното ВИНАГИ излиза СКЪПО.!!!!!

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Проблемите дето изреди са дребни,а да се заключи че колата е удряна от трудно отварящ се капак е леко прибързано,НО цената е много ниска и внимавай, иначе що се занимаваш с трудни работи-отиваш в Дару или другаде и за 60-70лв и разбираш и майчиното мляко! 

10x
Благодаря за мненията Ви. Мисля да отида в някой сервиз, може ли да ми кажете къде могат да направят пълна диагностика. Ще прежаля 100-200 лв, защото макар ниска според Вас, за мен 10к са си пари...,не че са ми проблем ама все пак са пари.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
как да не са пари ве човек ,за всеки са си пари затова избирай внимателно ,покупката на дизелак е доста рискована 

11 мнения
• Страница 1 от 1