Проблем с парното
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с парното
Привет на всички в този форум.Аз съм потребител от днес и веднага искам да задам въпрос:
Имам БМВ 320-от 4 години-но оттогава на сам не съм разрешил следния проблем-
парното ,когато е на ниски обороти колата-винаги духа студено,независимо от температурата наа двигателя.Когато се увеличат оборотите над 1200-почва да духа топло
Имам БМВ 320-от 4 години-но оттогава на сам не съм разрешил следния проблем-
парното ,когато е на ниски обороти колата-винаги духа студено,независимо от температурата наа двигателя.Когато се увеличат оборотите над 1200-почва да духа топло

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Добре дошъл при нас
И аз карам такава машина ,по принцип имат много силно парно .. съдейки по симптомите най вероятно ти е позапушено радиаторчето за парното ,но не си писал какво си правил по проблема.

И аз карам такава машина ,по принцип имат много силно парно .. съдейки по симптомите най вероятно ти е позапушено радиаторчето за парното ,но не си писал какво си правил по проблема.
Последна промяна Alexi на 12 Мар 2005, 12:41, променена общо 2 пъти
Alexi написа:Добре дошъл при нас
Само мнения на майстори,че ми е малко течноста в радиатора-и след като долея-резултата е същия.
За другото те само вдигат рамене

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
след като долееш трябва правилно обезвъздушаване ,на радиатора има един пласмасов винт за тази цел ,развиваш до и доливаш докато почне да излиза оттам антифриз ,това се прави на топъл двигател .. ако имаш въздух в системата пак няма да имаш добро парно.
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
9 мнения
• Страница 1 от 1