има ли разлика между......
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
има ли разлика между......
намерих си подлакътник на добра цена обаче не става на мойта кола
с 4 пръста е по дълъг. мойта е 318 и 96г а подлакътника е от 325тдс авт. та ако някой знае нещо по въпроса нека сподели .мерси предварително

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- ventostz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вече не кара такива талиги
Re: има ли разлика между......
мерих го няколко пъти не става мойта е седан а предполагам и 325 тдс е седан що така незнам освен предната част да е друга 

- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
nazo1976 написа:мерих го няколко пъти не става мойта е седан а предполагам и 325 тдс е седан що така незнам освен предната част да е друга
колега барчето с подлакътник е по дълго от това без.Задната част е по дълга за да има място за пантата и пепелника,но това не е проблем-всичко си пасва.
Иначе няма никаква разлика между подлакътниците за седан и купе,още по малко че всички ТДС си са седан.
Само на компакта е по различно и то само барчето,нищо друго.
Успех
Снимай го къде се различава. Принципно са няколко вида основите, горната част (самия подлакътник) е еднакъв на всички. Единствената разлика е ляв/десен волан.nazo1976 написа:намерих си подлакътник на добра цена обаче не става на мойта колас 4 пръста е по дълъг. мойта е 318 и 96г а подлакътника е от 325тдс авт. та ако някой знае нещо по въпроса нека сподели .мерси предварително
Отдолу също трябва да е еднакъв захвата (пачия крак).
От колко части е направена основата на този, който си купил?
Компактите имат само един вид основа и тя е различна от всички останали, но само основата е различна, както колегата е писал по-горе. На Компакта ми подлакътника беше от седан с чисто нов леген(основа) за компакт, задната част с пепелника си пасна перфектно.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Слушаи колегата liloff какво ти е написал горе,той ме спаси преди с едно барче и ми обясни кое на кое пасва
, че един калъф нещастен ме беше прецакал преди това!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
от 2 части е барчето отпред има пе пелник отстрани на ръчната има същата продълговата празнина като на обикновенното барче сомо че на този има капак наложих го върху моито барче и отзад стърчи 4 пруста в нащото над гредата между двете седалки така ли трябва да стои и дали ще паснат чарковете опитах се да свала мойто но не знам къде е захванато сори за тъпите въпроси но отскоро я имам и не съм се ровичкал по нея
сори за въпроса ама как се сваля обикновенното барче трудно ли и къде е захванато
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Махаш пепелниците и развиваш винчетата.Махаш с тънка отверка копчето за аварийките,отвиваш винтчето под копчето и барчето е освободено.Успех!

12 мнения
• Страница 1 от 1