проблем с километража
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- paco_sp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 I Touring
- Мечтае да кара: Самолет
проблем с километража
колеги работата е следнатa.разглобявах си километража зада боядисвам таблото и днес когато го зглобих се оказа че дисплеят които показва километрите и за инспекцията на маслото не свети мн-силно.инспекцията за маслото си е добре но отгоре кадето е дневния и др километри се виждат едвам едвам,откаде може дасе появи този проблем.несам отварял километража,само го бях смакнал и всичко останало си работи. 

- paco_sp
- кандидат ентусиаст
-
Re: проблем с километража
сега слизах до колата и видях че изобщо от ляво нищо неми свети,нито километража нито за бензина,светят ми само оборотомера и за водата,от каде може да идва този проблем
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
изгоряла крушка
- paco_sp
- кандидат ентусиаст
-
и каде е тая крушка ватрев километражали,трябва даго отварям ли сега,нещо неми е ясно?
Крушката е под тази за ляв мигач. Ще я видиш, с цокъл е (най-вероятно зелен). Доколкото помня означението отстрани на крушката е само 3W.
Може да изключиш само черната букса на таблото и леко да го завъртиш така че да имаш достъп до въпросната крушка, която отговаря за лявата част на таблото.
Може да изключиш само черната букса на таблото и леко да го завъртиш така че да имаш достъп до въпросната крушка, която отговаря за лявата част на таблото.
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Копчето за увеличаване светлинността на таблото също намаля и на цифрите, но само когато колата е на габарити, ако е на първия контакт без габарит неможе да увеличаваш или намаляш яркоста на цифрите си 

93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- paco_sp
- кандидат ентусиаст
-
при мен нее проблема че сам намалил осветрлението то ваобще не свети,ще пробвам днес и ще пиша какво е станало.
- paco_sp
- кандидат ентусиаст
-
оказасе че е изгоряла една крушка,явно са варзани последователно и когато изгори една всичките спират както е при мен
- paco_sp
- кандидат ентусиаст
-
в краина сметка наистина бяха изгоряли крушките,но наи-странното беше че самите крушки когата ги гледаш изглеждат здрави и затова се бях заблудил но след като ги варзах кам мултицета си показаха,такаче ако някои прави сащата маневра данесе чуду ако не свети таблото и крушките изглеждат здрави.дано сам помогнал на някого 

10 мнения
• Страница 1 от 1