Проблем с токовете
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с токовете
имам някакъв проблем с токовете,значи запалил съм и оствям колата за 2минути и когато се връщам няма никакъв ток,дори и немоше да заварти да запали.зна4и вече ми го прави за 2-ри път тази зима.парвият път ,свалих и заредих акумулатора и всичко се оправи,ама и времето се оправи,значи прави го само когато вали и има влага,някаде дава отечка ама незнам каде най-вероятно.Вие какво мислите?
корекция
не извиняваме се грешката е моя.значи оставих я за 2 минути ,смисъл беше загасена за 2 минути и после пробвах за запаля но уви.
!
За две минути не може да има никаква отечка ако така ти пада акумолатора при така консумация да си се запалил. Това в крага на шегата. Ти мери ли акумолатура та твърдиш че не може да завърти?Причините да не може да завърти са много.
Не са стегнати клемите на акумолатора
Клемата на стартера
Масата между купето и акумолатора също защото от акумолатора се взима само токов кабел и при положение че на купето му се губи от време на време масата никога няма да запали.И не напоследно място самия акумолатор каккъв ампераж ти държи?
Не са стегнати клемите на акумолатора
Клемата на стартера
Масата между купето и акумолатора също защото от акумолатора се взима само токов кабел и при положение че на купето му се губи от време на време масата никога няма да запали.И не напоследно място самия акумолатор каккъв ампераж ти държи?

4 мнения
• Страница 1 от 1