Стопи ми се алтернатора.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- LOU_LOSHIA
- Потребител
-
Стопи ми се алтернатора.
Някой може ли да ми даде информация колко струва един алтернатор за Е36,че моя се е стопил.Много е спешно.
Мерси предварително.
Мерси предварително.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: Стопи ми се алтернатора.
LOU_LOSHIA написа:Някой може ли да ми даде информация колко струва един алтернатор за Е36,че моя се е стопил.Много е спешно.
Мерси предварително.
150лв от Ис е не съм сигурен дали е универсален
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
има разлика с клима без клима ,с клима е малко по силничък .. 150 лв за читав алтернатор е подарък направо(справка - Дару
)

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
- LOU_LOSHIA
- Потребител
-
А можете ли да ми дадете някакъв телефон или адрес на Дару Кар или на други фирми които предлагат изгодно алтернатори за Е36.
мерси:)
мерси:)
- LOU_LOSHIA
- Потребител
-
Между другото ми искаха 280лв за някакъв алтернатор втора ръка нещо рециклиран...
това нормално ли е?
това нормално ли е?
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
65 без клима 90 с климаludiagsm написа::) от без клима е мисля че е 60 амперов , а май с климата е 80
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
LOU_LOSHIA написа:Между другото ми искаха 280лв за някакъв алтернатор втора ръка нещо рециклиран...
това нормално ли е?
твойта с клима ли е??
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Какво значи стопил колега?
Алтернатора е елементарна машинария. Най-лошо е ако е пробила някоя намотка тогава се поправя най-трудно.Иначе другото, което дефектира е лагери, диодния блок и ел.блока, а тях си ги купуваш нови и ги сменяш без проблем.
А за рециклиран гледай задължително да е със същата мощност като твоя или даже по-мощен, че може пак да си патиш.
Алтернатора е елементарна машинария. Най-лошо е ако е пробила някоя намотка тогава се поправя най-трудно.Иначе другото, което дефектира е лагери, диодния блок и ел.блока, а тях си ги купуваш нови и ги сменяш без проблем.
А за рециклиран гледай задължително да е със същата мощност като твоя или даже по-мощен, че може пак да си патиш.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
в realoem.com го дават за 2.0л да е 80 и 140 А мисля чв това е разликата клима и без а колегата да си провери по вин колко се полага щото явно разлики колкото си искаш 

- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Хора не гледате пича пише кара:на дизел демек над 100 амперов ако е с клима и тн
По книжка 95А ако не се лъжа но колкото повече толкова по-добре (кар аудио маняците ме разбират защо
)
По книжка 95А ако не се лъжа но колкото повече толкова по-добре (кар аудио маняците ме разбират защо

...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
- Кара: M40B18 '93
Все още не сам го отварял моя да видя какво представлява вътре обаче преди е36-цата имах Лада и карах с пренавиван генератор.Беше ми се стопил по същия начин статора и свяко ми го пренави за 3-4 дена.Ако намериш кои да ти го навие ,предполагам че и на БМВто може да се прави и няма да излезне много скъпо.
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2