Нелегален софтуер за диагностика
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Нелегален софтуер за диагностика
Aбе може да Ви се стори тъпо нещо такова, ама има ли някой от вас информация, може ли да се намери отнякъде нелегален софтуер, който да можем да си качим на компютърчетата (по-гот ше е за тези, които имат лаптопи), за да можеме да си се кънектваме към колата когато си искаме, демек да си правиме самички диагности4ка, вместо да ходиме по дару, бош и т.н. Виждал съм, че пи4овете по тия сервизи боравят с най-обикновени персонални компютри с приложна програма за диагностика към тях. Естествено знам, 4е един такъв софтуер е много скъп в действителност, но все пак дали някой от вас не се е наел да потърси и да е намерил нелегален такъв, който да може да върши работа????
Ако Ви се струва тъпа или налудничава темата, затворете я....
Ако Ви се струва тъпа или налудничава темата, затворете я....

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
В най-скоро време с Vasilen ще предложим достъпно решение за масовия потребител. Очаквайте включване
.

Намерих нещо интересно от тоя род, на който му е интересно, може да го погледне, аз се опитах, но не можах да го инсталирам.
www.data.bg
търсене на: bmw_carsoft_5.8
www.data.bg
търсене на: bmw_carsoft_5.8
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Идейката е добра,
Можем да си направим партия.
Такъв софтуер се продава е ebay.de. Представлява няколко CD+ кабели, осигуряващи връзката между PC-то и конектора на колата. Не беше безбожно скъп.
Като имам време ще ви пусна и линк.
Можем да си направим партия.
Такъв софтуер се продава е ebay.de. Представлява няколко CD+ кабели, осигуряващи връзката между PC-то и конектора на колата. Не беше безбожно скъп.
Като имам време ще ви пусна и линк.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
разгледаите тук може да намерите нещо което да ви свърши работа
http://ftlbg.com:8080/search/find.php
http://ftlbg.com:8080/search/find.php
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Софт-а
Аз го свалих тоя софтуер и ми трагва и лаптоп имам остава само кабел да зема и почвам диагностиката...

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Тази програмка bmw_carsoft_5.8 изглежда доста добра, поне според прдставянето и на сайта www.carsoft.be
Каде може да се намери в БГ такъв кабел и дали може да се направи, някаква схема?
Каде може да се намери в БГ такъв кабел и дали може да се направи, някаква схема?
Koйто е успял да инсталира тая програма 6те обясни ли как се стартира, защото и аз я инсталирах, но уви нещо не мога да схвана кво трябва да се направи, за да се стартира и да погледна за какво иде ре4 малко по-подробно.
Зна4и:
Кто НАТИСНА БУТОНА "БМВ V5.8 WINDOWS" програмата просто ми се изключва. И при вас ли е така или трябва да се направи още нещо допълнително? Или може би трябва да си имаш и кабела и тогава 6е стане. Нека ако някой е по-наясно да каже.
Зна4и:
Кто НАТИСНА БУТОНА "БМВ V5.8 WINDOWS" програмата просто ми се изключва. И при вас ли е така или трябва да се направи още нещо допълнително? Или може би трябва да си имаш и кабела и тогава 6е стане. Нека ако някой е по-наясно да каже.
В архива bmw_carsoft_5.8 от дата.бг има папка с крак просто трябва да изтриеш едно "T" от фаила "CARSOFТT58BMW.EXE" за да може да замести оргиналния фаил. Има и папка със схеми на кабела за връзка с автомобила, ако може някой да го направи аз немога
.

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
В момента подготвяме направата на кабели за по-стара версия на CarSoft. За версия над 5, поне аз непознавам човек, който може да направи кабел на поносима цена.
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2