при палене,мени обороти и се тресе цялататокато се изфорсира
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
при палене,мени обороти и се тресе цялататокато се изфорсира
Здравейте имам следният проблем,карам БМВ 318и,93година,значи колата има газ и проблема е там 4е когато колата е топла и я запаля,почба едно не човешко менене на обороти и другане на двигатеят,и трябва да се изфорсира ама яаката за да се оправи,тожа го прави само когато е топла,при палене на бензин,когато е студена,сутрин например такъв проблем няама от какво може да е?при топла кола когато я запля на бензин и директно прехварляна газ не го прави,прави го само когато е топла и запаля на бензин и я оставя да работи на бензин.от какво може да е???благодаря предварително!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
дебитомера си е починал най вероятно ,ама ти нали караш на газ ,хем евтино хем газария и пичките се обръщат ,да не ти пука !
Alexi написа:дебитомера си е починал най вероятно ,ама ти нали караш на газ ,хем евтино хем газария и пичките се обръщат ,да не ти пука !
Едно нещо ми е интересно:
Защо всеки път когато някой каже че си кара бавареца на газ и му налитате

Толкова ли е трудно да се помогне на човека без някой да се заяде че БМВ не е кола която да се кара на газ

Извинете че разводнявам темата, но такива дребнави заяждания не ми харесват и са нещото което ме дразни най-много в тоя форум.
АКО МОДЕРАТОРИТЕ РЕШАТ

BMW & RAMMSTEIN RULES

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
аз не се заяждам ,казах просто какво мисля по въпроса съдейки по симптомите .. всеки има право да кара на каквото си иска ,ако иска с ракия да го кара
негова си работа ,и колата си е негова ,неправилно съм разбран .Моля да се изтрият излишните мнения 

Re: при палене,мени обороти и се тресе цялататокато се изфор
Sladk0 написа:...........
Само в Дару , там имат стендове , разбирачи , абе яката работа

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Sladk0 написа:Здравейте имам следният проблем,карам БМВ 318и,93година,значи колата има газ и проблема е там 4е когато колата е топла и я запаля,почба едно не човешко менене на обороти и другане на двигатеят,и трябва да се изфорсира ама яаката за да се оправи,тожа го прави само когато е топла,при палене на бензин,когато е студена,сутрин например такъв проблем няама от какво може да е?при топла кола когато я запля на бензин и директно прехварляна газ не го прави,прави го само когато е топла и запаля на бензин и я оставя да работи на бензин.от какво може да е???благодаря предварително!
ако ти е гърмяла на газ възможно е да е пробила някое съединение и от там да смуче въздух тогава започва да мени оборотите
като я изфорсира6 се оправя за момент , но после пак се почва

пак аз
може ли да е запушени дилзи?защото ходих при един много добър разбирач,който сам с газ се занимава и каза че може да са те?незнам каде е най-добре да отида ,защото ще я продавам до месец и изкам да е напално изрядна.и не е гармяла на газ поне до като сам я карал аз де
Би трябвало да има един емулатор който да си изключва дюзите когато си на газ. Ако го няма когато колата работи на газ и гюзите раборят тогава те се изхабяват когато работят на празно и после на беззин става така
каквва ти е газовата
каквва ти е газовата
Последна промяна BAYRON на 28 Фев 2005, 0:54, променена общо 1 път

BNC
газовата ми е BNC,оригинална слагана е в Италия,така е вкарана с газ от там.значи може да са дилзи така ли?
Това е само предположение Но задължително да се провери емулатора той струва към 180 лв и трябва да се внимава много имаше един познат нещо не го вързали как трябва колата не вървеше нито на бензин нито на заз и точно пред газаджийте гръмнала и изкривила клапата на дебитомера.
Емулатора взима инф от компютъра кога да изключва дюзите и там някъде да има грешка
стенд е съвета
Емулатора взима инф от компютъра кога да изключва дюзите и там някъде да има грешка
стенд е съвета

Re: BNC
[quote="Sladk0"]газовата ми е BNC,оригинална слагана е в Италия,така е вкарана с газ от там.значи може да са дилзи така ли?[/quoteКарай на сервиз 5 лежа центровката и те ще ти кажат
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
А дали не са просто "нормалните проблеми" ...
ІСV, регулатор на налягането на бензина, бензинова помпа, горивен филтър. Тя, газовата, може и да е виновна, но проблема е на бензин...

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

проблемация
еми ок значи даи ми някакви кординати,иначе се самнявам да е изпаритела,защото като я карам на бензин и жсеки пат когато запаля го пражи това тресене и менене на обороти.
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2