Време за лятни гуми?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Време за лятни гуми?
И аз както и повечето от вас сигурно съм нетърпелив да махха зимните гадни и тъни гуми да започне това ми ти въртене и прекрасни дрифтове на сухо,а както гледам времето вече стана доста топло над 10 градуса всеки ден,та се замислям и без тази година доста си ги поръркалях и посъсипах зимните-Дали не е време да се метнем вече на лятни или е рано?
Аз си питам така за собствено успокоение да знам че не съм единствен щото съм решил че в Събота съм пак на 17-ки
Аз си питам така за собствено успокоение да знам че не съм единствен щото съм решил че в Събота съм пак на 17-ки

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
аз се оборудвах с 4 GoodYеаr Eagle Ventura в добро здраве ,но е още рано за летни гуми ,дават го -8 понеделник ..
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Някъде бях чел кои гуми при какви температури се карат. И пишеше, че зимните гуми трябва да се карат при температура по-ниска от 15 градуса. При по-висока от тази започвали да се износват доста по-бързо. А пък за летните го знам от опит. Студено ли е гумите са като пластмаса и се почват едни дрифтовеееее. Ама повечето от тях са нежелани и трудно управляеми. Така че дайте да изчакаме до към средата на март
Те и моторджиите имат старо правило да карат само в месеците, които нямат "Р".

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Де да знам и аз може да зачакам,ама сега съм често пребиваващ в Благоевград и тука секи ден около +15,то направо си съсипах гумите.
А, ШЕФЕ то ние моторджийте си караме при всеки удобен ден-като в миналата събота-е малко кофти се схващаш-ама кеф цена нема
ICE-откъде гуми 2-ра ръка-и аз искам 225/45/17-колкото има
А, ШЕФЕ то ние моторджийте си караме при всеки удобен ден-като в миналата събота-е малко кофти се схващаш-ама кеф цена нема

ICE-откъде гуми 2-ра ръка-и аз искам 225/45/17-колкото има

- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
По принцип и аз чух че март месец го дават да вали снежец!Така че и аз мисла да поизчакам още малко
Иначе и мене ме човърка да и монтирам летните гуми с джантите

Иначе и мене ме човърка да и монтирам летните гуми с джантите

- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
Уффф тамън и аз тия дни си го мислех ама ме разколебахте... Купих ги тия 17-ки, а още не съм ги търкулнал даже. Но айде ще изчакам 

10 мнения
• Страница 1 от 1