неприятно
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
неприятно
Колеги вчера докато си карах и си пуша и понеже се обяснявам на жена ми ........си изгорих тапицерията на седалката .Точно в средата умрях од яд. Въпроса ми е дали облегалката е тапицирана отзад за да взема парче от същия плат. Така ме посъветва един тапицер, но аз не съм я разглабял и не знам .Ако някой е махал пластмасовата кора веднага го черпя.
Благодаря
Благодаря

- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
аз сега се сещам за един препарат от миналото-сабираш от същия плат нарязан на дребно сипваш от прашеца и омесваш. пълниш дупката и минаваш с ютия
ако се продава някъде ще е страхотно!

ако се продава някъде ще е страхотно!
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
Re: неприятно
BAYRON написа:Въпроса ми е дали облегалката е тапицирана отзад за да взема парче от същия плат. Така ме посъветва един тапицер, но аз не съм я разглабял и не знам .Ако някой е махал пластмасовата кора веднага го черпя.
Благодаря
Ако имаш късмет седалката
отзад не е тапицирана, но има
остатъци по краищата които
можеш да използваш!
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Идейка:
Взимаш бръснарско ножче и много, ама много внимателно "изтъргваш" от (най-запазената и невидима част по) седалките достатъчно количество материал (във вид на мъх, мъхчета, власинки). После го смесваш със споменатия вече препарат от WS TeleShop и гладиш.

Взимаш бръснарско ножче и много, ама много внимателно "изтъргваш" от (най-запазената и невидима част по) седалките достатъчно количество материал (във вид на мъх, мъхчета, власинки). После го смесваш със споменатия вече препарат от WS TeleShop и гладиш.

11 мнения
• Страница 1 от 1