моля за малко савети колеги

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

моля за малко савети колеги

Мнение от 4o4o » 27 Авг 2009, 12:34

искам на една ис-ка да сложа двигате от е-34 винтилов какво трябва да се смени и какво трябва да се преправи и дали скоростите от ис-а ште станат на петицовиа мотор благодаря ви предварително

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 3-ка Black Edition
Мечтае да кара: много неща...
Детайли за колата: много черна....

Мнение от PiMPi » 27 Авг 2009, 12:58

Ми според мен така на общи приказки трудно ще разбереш от форума. Най-добре попитай в два-три сервиза където правят БМВ-та и сравни инфото ! Иначе има колеги дето са сменяли мотори и т.н. ама трябва да намериш точно същата интервенция някой да е правил иначе винаги има опасност нещо да не е като хората ! А какъв е мотора който ще слагаш ?

Потребител
Аватар

х

Мнение от 4o4o » 27 Авг 2009, 13:05

мисля 4е вав форума ште ми дадат наи то4на инфо заштото много са сменяли двигатели и са малко или много в 4ас с нештата а двигателя е 20-ка винтилов

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 27 Авг 2009, 13:59

А защо не вземеш да потърсиш малко с търсачката за подобни конверсии преди да питаш? Не може всеки път "на готово" да става, разберете го това...

Такива теми за трансплантация на мотори в Е36 има толкова много, че покрай твоята идея ще ти дойде и някоя друга...

P.S. Оправи си заглавието на темата, то трябва да подсказва за въпросите ти... следващият път с такова заглавие темата ще захапе катинара веднага. :cop:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 3-ка Black Edition
Мечтае да кара: много неща...
Детайли за колата: много черна....

Мнение от PiMPi » 27 Авг 2009, 16:34

Имах предвид да попиташ за детайли в някой сервиз в който са го правили, защото там ще знаят ако някъде има дърво. Все пак да присадиш мотор не е като да си сложиш диоди на плафоните и има тънкости, които знаят само хората които лично са го правили. Иначе сигурен съм, че има компетентни хора тук и затова и ме кефи този форум. Ако искаш попитай Shondy от форума - той присади на една е30-ка 2.8 мотор и е много точен пич, може и да е информиран по въпроса.

Назад към E36