м50б20 въпрос?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
м50б20 въпрос?
здр колеги имам следния проблем.. нормално ли е като колата е на ниски обороти парното да духа студено?? оборотите са 500 600 някаде видната помпа е сменена
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: м50б20 въпрос?
Не е нормално когато парното е нагласено на 6, да духа студено. Може да има въздушна възглавница някъде около радиатора на отоплението и затова на ниски обороти духа студено. По-високите обороти са и по-голям дебит охлаждаща течност през системата, който преодолява донякъде съпротивлението на въздуха. За всеки случай може да пробваш обезвъздушаване, като задължително парното трябва да е нагласено на макс. Нека и други се изкажат по въпроса.
- BMWm5
-
-
Re: за
to6o6o написа:Колега обезвъздуши си системата и долеи малко антофриз и си готовимах същия проблем
успехчета
нивото на антифриза е 4 пръста под капа4ката ако го 4атна до горе няма ли да прави пове4е налягане в системата? и за 1000км дет съм минал с нея няма6е ли да обезвазду6и?
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Точно е36 са печки направо, много добре си духат топло ако е читаво всичко... обезвъздуши пак, ако не се оправи почвай да проверяваш по системата 

Think. Believe. Dream. Dare...
Хахахаха, Данчо това е Ванката - при него бяхме като купуваше купето от Пешо (там свещи това онова) :-) , той си знае що за стока е е36 не го мисли
.
Иначе по темата: Ванка, вземи я обезвъздуши както си трябва и виж тогава как е, че както се базикаш с тая капачка при загрял двигател правиш обратното на обезвъздушаване (даже ти го казах оная вечер като те видях кво правиш, ама аз мислих че имаш няква по-дълбока дея)

Иначе по темата: Ванка, вземи я обезвъздуши както си трябва и виж тогава как е, че както се базикаш с тая капачка при загрял двигател правиш обратното на обезвъздушаване (даже ти го казах оная вечер като те видях кво правиш, ама аз мислих че имаш няква по-дълбока дея)

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- BMWm5
-
-
PeReZ написа:Хахахаха, Данчо това е Ванката - при него бяхме като купуваше купето от Пешо (там свещи това онова) :-) , той си знае що за стока е е36 не го мисли.
Иначе по темата: Ванка, вземи я обезвъздуши както си трябва и виж тогава как е, че както се базикаш с тая капачка при загрял двигател правиш обратното на обезвъздушаване (даже ти го казах оная вечер като те видях кво правиш, ама аз мислих че имаш няква по-дълбока дея)![]()
то моита олигофрения краи няма.. идеята с отварянето на капа4ката е по скоро фобия за надуване.. придобита от м43-то онова когато и да го отворя се извира вода и аз се притеснявам да не прегрява като оня гроб

9 мнения
• Страница 1 от 1