Проблем със...и аз незнам но се надявам на отговор
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- 3axapu
- Потребител
-
- Мечтае да кара: времето да се връща на зад!!!
Проблем със...и аз незнам но се надявам на отговор
Здравейте колеги преди 2 седмици си купих 325 ТДС комби 97г.(страхотен автомобил)
Но ми се поеви следния проблем:
Карам и независимо от скороста,и независимо дали превключвам от ниска на висока или от висока на ниска предавка,дори и когато върна леко газта,започва (не винаги,но доста често) да падат оборотите,скороста също и автомобила е като....умрял,и същосвтва една лампа,но за дюзата ли е незнам.И сповторно натискане на педала колата се оправя.Моля който е имал подобен проблем,и го е разрешил нека да пише!Благодаря предварително!
Има възможност да не сте ме разбрали но се надявам от снимките да ви стане ясно.
СОРИ НО НЕМОГА ДА КАчА СНИМКИТЕ!!!
Но ми се поеви следния проблем:
Карам и независимо от скороста,и независимо дали превключвам от ниска на висока или от висока на ниска предавка,дори и когато върна леко газта,започва (не винаги,но доста често) да падат оборотите,скороста също и автомобила е като....умрял,и същосвтва една лампа,но за дюзата ли е незнам.И сповторно натискане на педала колата се оправя.Моля който е имал подобен проблем,и го е разрешил нека да пише!Благодаря предварително!
Има възможност да не сте ме разбрали но се надявам от снимките да ви стане ясно.
СОРИ НО НЕМОГА ДА КАчА СНИМКИТЕ!!!
Последна промяна 3axapu на 25 Авг 2009, 11:49, променена общо 1 път
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Колега оправи си заглавието(трябва да подсказва проблема) и ползвай търсачката.
Снимки аз не виждам. Най-вероятно проблема ти е от управлението на ГНП или умната дюза - диагностика ще покаже.
Снимки аз не виждам. Най-вероятно проблема ти е от управлението на ГНП или умната дюза - диагностика ще покаже.
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582