проблем с парното
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
проблем с парното
Колеги имам проблем с парното - моторчето работи, но не духа от никъде освен от средния въздухопровод дайте някой съвет преди зимата

- kemakozeE36
-
-
аз не знам дали не е запушено някъде ама не ми се вярва(забравих да кажа че около 1 година седя пред блока без да мръдне и съм с климатроник)но благодаря все пак 

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
а на сдудено духа ли силно,защото и аз съм с климатроник,студено духа да те утрепе,но топло едва едва
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
baitun написа:а на сдудено духа ли силно,защото и аз съм с климатроник,студено духа да те утрепе,но топло едва едва
При теб май на позапушено радиаторче намирисва но дано да не е това че си е работа да свалиш цялото табло да извадиш прасето (парното) и да го почистиш или смениш ако се налага
- kemakozeE36
-
-
колеги аз не знам как духа студено защото не съм заредил климата но топло(не много топло) през различните въздуховоди духа с различна сила.Според мен трябва да ми отвее перчема. при вас как е

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
При мен духа с еднаква сила и топлина от всички въздуховоди.Същото е и на климатроник.Единственно на ниски обороти на моторчето се чува леко подсвирване.
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
PNR написа:baitun написа:а на сдудено духа ли силно,защото и аз съм с климатроник,студено духа да те утрепе,но топло едва едва
При теб май на позапушено радиаторче намирисва но дано да не е това че си е работа да свалиш цялото табло да извадиш прасето (парното) и да го почистиш или смениш ако се налага
Мерси колега,май ще трябва да се разглобява таблото,но така е като взех колата в края на м.март-беше топло, пробвах само на студено дали работи ,за парно не съм се сещал
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
kemakozeE36 написа:аз не знам дали не е запушено някъде ама не ми се вярва(забравих да кажа че около 1 година седя пред блока без да мръдне и съм с климатроник)но благодаря все пак
оставия още 1 година пред блока

9 мнения
• Страница 1 от 1