колко харчи????
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Банго
- младши ентусиаст
-
колко харчи????
Колеги на скоро взех ана жената едно Е36 М50Б20 автомат като я взех катализатора и беше запушен махнахго сложих си гърне и от 15 на 100 падна разхода на 13 ама ми е интересно колко харчи тоя мотор с автомат? Горе доло то е ясно че зависи от карането ама все пак
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
- coupe112
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520iA
тя М50-ката и с ръчни скорости да е трудно ще я свалиш под 12 в градаmunio_ написа:колега миналата година карах такова,под 12 неможеш да го свалиш,иначе на дълго дава много доволен разход някъде около 8
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
толкова 12-13 градско, като винаги зависи от градското
колкото повече остри завои толкова по-голям разход

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Има едно момче от форума кара 320 автомат joreto_88
мисля му беше ника драсни му и се разберете той ще ти обясни как е било и при него ,но доколкото помня разхода беше идентичен с твоя
мисля му беше ника драсни му и се разберете той ще ти обясни как е било и при него ,но доколкото помня разхода беше идентичен с твоя

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
TUZara` написа:Аз сменям гуми през 4-5 дена в градски условия и ми гори 9м50б20 ванус мотора
И един мармот почна да прави гуми от женска п*тка...
То бива бива да се лъжем тука,ма ти ептен за лакирани врабчета ни взе..

Това 9 градско на място/час ли го смяташ или с ключа в джобовете?
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
11-12 нормален градски разход (ванус маторя), извън града с ръчка пак толкова, без ръчка 8, нормално си гори
Тва за ръчка.. за автомат малко отгоре.
Някъде има една огромна тема точно за разхода...

Някъде има една огромна тема точно за разхода...
Think. Believe. Dream. Dare...
Заповядай в Плевен,телефона ми е 0899888892-сипваш 20лв. и ти минавам между 110 и 125км. Мотора ми е М50б20 .. В началото ми гореше между 15 и 20 в града,но посвикнах да я карам и сега ми гори доволно. Другото ми БМВ Е90 320i преди ми гореше 11-12,сега пада до 6-6.5... Всичко е до това как ще се кара тая кола.
- BH5482BH
- младши ентусиаст
-
- Кара: с превишена скорост
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
TUZara` написа:В началото ми гореше между 15 и 20 в града,но посвикнах да я карам и сега ми гори доволно..
TUZara` написа:Аз сменям гуми през 4-5 дена в градски условия и ми гори 9м50б20 ванус мотора
Осъзнаваш ли как си противоречиш с тези 2 мнения и колко смешно звучиш?
Ти се опитваш да ме убедиш в момента,че като се мъчиш да пързаляш и сменяш комплект задни гуми,без значение коя по-изтъркана коя не,ти докарваш разход под този,който е даден по каталог

Не я карам на 1500 оборота ... но гледам да не минава 3000,гледам си и моментния разход чат пат на еднопосочни дълги улици между големите квартали и като ида 2-3 пъти от Дружба до Сторгозия около 10км и се върна още 10км - 20 ... като я направя тая дисциплина 2-3 пъти те ти 50-60км.Като погъделичкаш малко газта и караш на 5-та с 2400об/мин и меду 60 и 70км/ч. се получава нещо от сорта на 9-10.Когато излеза да се лигава и има бензин бол и всеки завой е на пързалка стига и до 20...Много зависи от карането и от това как се кара..Ако карам първа втора ГАЗ до 6000,спирачка пак 1-ва 2-ра 3-та пак спирачка отива на 20 и е нормално.Карам ли си я плавно без да спирам много много и да се потдържа ено положение на педала около 9 в града.Днеска на околовръстното от Сторгозия ме мързеше да карам като си оставих приятелката и посока колелото да се прибирам през 90% от времето ми показваше 6 на моментния разгход а по едно време дори 4 и то около 3-4мин.Много ама много зависи как се кара...
А Р1-цата е Ямаха ТЗР50Р
50кубика и гореше 5кила бензин,ма в града вървеже на пупшка 
А Р1-цата е Ямаха ТЗР50Р

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2